Ziggo Movies & Series L

Movies & Series L is een uitgebreid tv-pakket van Ziggo. Honderden films en series On Demand inclusief de beste films en series van HBO. Series als Game of Thrones of Westworld hoef je dus niet te missen. Kijk On Demand wanneer je wilt met je interactieve mediabox of op je smartphone met de Ziggo GO app.

Exclusieve HBO-series en -films

Met Movies & Series L krijg je toegang tot het exclusieve aanbod van HBO-series en -films. Kijk 24 uur na uitzending in Amerika naar topseries als Game of Thrones en Westworld op je tv. Of kijk naar de complete seizoenen van eerdere met prijzen overladen series als Band of Brothers, True Blood, The Sopranos, Sex and the City en vele andere.

Overal en altijd genieten

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series On Demand. En iedere maand weer vers aanbod. Kijk thuis op je tv via je mediabox, maar ook onderweg op je smartphone, tablet en laptop. Met de Ziggo GO app kijk je zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet.

Voor ieder wat wils

Het aanbod van films en series is behoorlijk uitgebreid. Van spannende films en series tot kinderprogramma's. Er is dus altijd wel iets voor jou of je kinderen om naar te kijken. Het aanbod wordt elke maand ververst.

 
 
 

3 Movies & Series pakketten: wat is het verschil?

Movies & Series

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten
 
 

Movies & Series L

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Speciaal voor klanten van Vodafone & Ziggo
 
 

Movies & Series XL

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • 40+ extra zenders
  • Standaard inbegrepen bij Max-pakketten
 
 

Ziggo Movies & Series L is onderdeel van de non-stop gratis extra's van Vodafone en Ziggo. Benieuwd naar de andere gratis extra's?

 
 

HBO-series

Top 5 HBO-series die je niet mag missen:

Game of Thrones seizoen 1-8

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijdt om de macht. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld en alle seizoenen! Imdb 9,5.

Westworld seizoen 3 verwacht in 2020

Deze serie met Anthony Hopkins, speelt zich af in het fictieve Westworld, een groot, afgelegen park waar gasten de hoofdprijs betalen om wildwest avonturen te beleven. In Westworld wonen ‘Hosts’ - menselijke robots - die tegemoet komen aan de wensen en fantasieën van de bezoekers van het park. Imdb 8,9.

Watchmen seizoen 1

Het eerste seizoen speelt zich af in het fictieve Tulsa, drie jaar na een 'witte' aanval op politie en hun families. Na de aanval dragen politieagenten gele bandana's om hun identiteit te beschermen, terwijl de groep achter de aanval, zwart-witte maskers dragen en zich schuilhoudt. Met Oscar® winnaars Regina King en Jeremy Irons.

Big Little Lies seizoen 1-2

In het kustplaatsje Monterey, Californië, is niets wat het lijkt. Drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens leiden tot een moord. Ook worstelen ze met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Topcast met o.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley. Imdb 8,6.

His Dark Materials seizoen 1

In het eerste seizoen van deze Britse fantasy serie gaat een moedige jonge wees op zoek naar een vermiste vriendin. Hierbij wordt ze geconfronteerd met buitenaardse wezens en gevaarlijke geheimen. Alle mensen hebben dierlijke metgezellen (daemons), de belichaming van de menselijke ziel. Haar zoektocht onthult een complot met ontvoerde kinderen met een mysterieus fenomeen ‘Dust’.

Films & Series

Top 4 kijktips:

Outlander seizoen 5 vanaf 17 februari 2020

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze wakker wordt in het Schotland van 1743. Ze komt terecht in een onbekende, grimmige wereld. Seizoen 5 is vanaf 17 februari 2020 te zien, alleen bij Ziggo.

Billions seizoen 1-4

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod. Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder? 

Vikings seizoen 1-6a

Vikings is een historische dramaserie die begint aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië. De mannen van het Kattegat worden jaarlijks op rooftocht naar het oosten gestuurd. Boer Ragnar heeft echter verhalen gehoord over de "grote schatten" die in het westen te rapen vallen en wil eens graag die kant op. Seizoen 6, deel 1 vanaf 5 december, alleen bij Ziggo. En seizoen 6, deel 2 volgt in 2020.

Nils Holgersson

Nils Holgersson is een boerenjongetje dat veel kattenkwaad uithaalt. Op een dag vangt hij een toverkabouter die hem als straf zelf in een kabouter verandert. Nu Nils even klein is als de dieren, ontdekt hij dat hij met hen kan praten. Zijn nieuwe vriend is Martin, de boerderijgans. Nils reist met hem en een groep wilde ganzen naar Fins Lapland. Samen beleven ze een reeks fantastische avonturen.

Vragen

Waar vind ik het aanbod van Movies & Series L?

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Hier vind je ook het aanbod van Movies en Series L. Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv

Wat is het verschil met het betaalde Movies & Series XL pakket?

In het aanbod van Movies & Series L ontbreken de zenders en het daarbij behorende On Demand aanbod van het Movies & Series XL pakket.

Wel krijg je met dit pakket On Demand toegang tot de mooiste films en series, waaronder de exclusieve films en series van HBO. 

Let op: voor On Demand kijken heb je een interactieve ontvanger nodig. Of kijk op je smartphone of laptop via Ziggo GO. Zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet.

Kan het zijn dat ik dit pakket al heb?

Als Movies & Series XL al onderdeel uitmaakt van je abonnement (zoals bijvoorbeeld het geval is bij Alles-in-1 Max) of als je het ooit als extra zenderpakket hebt besteld, dan beschik je al over alles wat Movies & Series L te bieden heeft. Ook het Kids pakket maakt dan al deel uit van je abonnement. In dit geval adviseren we je dus om voor Ziggo Sport Totaal te kiezen.

Hoe kan ik HBO-series kijken?

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Hier vind je ook het aanbod van Movies & Series L. Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Welke HBO-series kan ik kijken?

Ga hier naar een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series L. De nieuwste afleveringen zijn een dag na uitzending in Amerika beschikbaar.

Zijn alle films en series gratis?

Ja, met Movies & Series L kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. Sommige films of series horen bij Movies & Series XL. Als je een programma hiervan probeert te kijken krijg je daar een melding van.

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dit?

Het Movies & Series L aanbod is voor iedereen zichtbaar in het On Demand menu onder de categorie Movies & Series XL. Iedereen die Movies & Series L als gratis extra heeft geactiveerd kan direct kijken. Heb je dit niet gedaan? Dan krijg je een melding.

Kan ik Movies & Series L ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series L genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. 

Ook is Movies & Series L altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.

 

 

Ziggo GO

Altijd en overal toegang tot Movies & Series

Om gebruikt te maken van Movies & Series heb je een interactieve ontvanger nodig. Huur je een mediabox of CI+ Module van Ziggo? Dan is deze sowieso geschikt voor het hele aanbod van Movies en Series L.

Altijd en overal toegang op je smartphone en laptop
Via de Ziggo GO app heb je toegang tot dezelfde films en series van Movies en Series L. Makkelijk tv-kijken op je tablet of smartphone, wanneer je wil. Wil je Movies en Series kijken op je laptop? Dat kan! Log in met je Mijn Ziggo account op ziggogo.tv en je hebt meteen toegang tot alle films en series. 

Gratis extra: Movies & Series L

Movies & Series L is alleen toegankelijk voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo. Je kunt dit tv-pakket dan gratis activeren in Mijn Ziggo.