Extreme Sports Channel

Extreme to the max!

Bloedstollende trucs op een snowboard, spannende BMX-races en action-packed programma's over skaters. Het zijn een paar voorbeelden van extreme sporten die je ziet bij Extreme Sports Channel.

Alle programma's en reportages worden non-stop uitgezonden. Van MTB tot BMX, en van snowboarden tot kajakken. Alles voor de échte sportliefhebber.

Moto-X Racing

Moto-X Racing is uitgegroeid tot een ware cult-hit. Het is één van de meest opwindende sporten om naar te kijken. Renners vliegen door de bochten in een strijd om als eerste over de finish te rijden. Een veelbelovend talent is Keaton Butler. Hij rijdt al Moto-X sinds zijn vijfde, en concurreert met de grote jongens. Zijn talent heeft hij te danken aan zijn coach, zijn vader die zelf een Moto-X-legende is.

Skateboarding

Vestibulum venenatis tempus nunc quis congue. Vivamus luctus sem ac ultrices consequat. Nam faucibus magna ac massa scelerisque, ut vulputate ante pharetra. Etiam id finibus quam. Nunc ac hendrerit velit. Phasellus convallis dictum accumsan.

Extreme to the max!

Kijk non-stop naar de meest extreme sporten. Bij Extreme Sports Channel zie je het allemaal, en maar liefst 24 uur per dag. Zowel indoor als outdoor. Van kitesurfen tot martial arts.

 

Daarnaast zie je real-life verslagen, wedstrijden en series waarin extreme en bijzondere sporten centraal staan. Niet voor niets is Extreme Sports Channel al sinds 1997 een begrip onder sportliefhebbers.

 

Anderen keken ook

  • Motors TV
  • Eurosport
  • Eurosport 2
  • FOX
  •