E! Entertainment

Het laatste nieuws uit Hollywood

E! Entertainment zorgt dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws uit Hollywood. Je hoort de beste entertainmentnieuwtjes, roddels over beroemdheden en je krijgt exclusieve kijkjes achter de schermen.

Altijd up-to-date

E! Entertainment houdt je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes over de sterren. Door het dagelijkse showbizznieuws hoef je nooit meer iets te missen. Daarnaast doet E! Entertainment verslag van de grootste filmpremières en zie je de laatste ontwikkelingen in de mode uit Hollywood.

De beste entertainment

De leukste programma’s bekijk je exclusief op E! Entertainment! Geniet bijvoorbeeld van Giuliana & Bill, waarbij je meegezogen wordt in het wel en wee van Fashion Police-presentatrice Giuliana Rancic en haar man Bill. Of volg de ontwikkelingen van The Escape Club, waarin twaalf jonge mensen genoeg hebben van hun gewone leven en de verleiding opzoeken in de Dominicaanse Republiek. Je komt nooit meer van de bank af!

 
E! Entertainment is in HD-kwaliteit

Kijktips

Keeping Up With the Kardashians

Met Keeping Up With the Kardashians volg je de ontwikkelingen rond één van de bekendste families uit showbizzland. Leef mee met Kris, Bruce, Kourtney, Kim, Khloe, Rob, Kendall en Kylie in E!’s best bekeken serie, waar alles draait om de relatie tussen de verschillende familieleden.

Fashion Police

Joan Rivers geeft haar beruchte en taboeloze commentaar op de mode van celebs en popcultuur bij Fashion Police. Samen met Kelly Osbourne, Giuliana Rancic en George Kotsiopoulos neemt zij je mee naar de meest besproken celebrityfeestjes en -gebeurtenissen.

Anderen keken ook

  • TLC
  • RTL Crime
  • RTL Lounge
  • FOXlife
  •