TV Gemist

Te laat thuis en net het nieuws gemist? En ook vergeten een opname in te stellen? Dan komt TV Gemist van pas. Je kijkt namelijk van de meest populaire Nederlandse tv-zenders programma’s van de afgelopen 7 dagen terug.

Deze service is toegankelijk voor alle Digitale TV-abonnees met een interactieve digitale ontvanger. Zo mis je écht nooit meer iets.

TV Gemist van Ziggo. Hoe werkt het?

Ga met de On Demand-knop op je afstandsbediening naar TV Gemist. In het menu maak je een keuze uit de gemiste uitzendingen en het programma start direct. Je bent niet meer afhankelijk van de tv-gids. Zo hoef je niets meer te missen, want je kunt de programma's ook pauzeren.

 
 

Tot 7 dagen terugkijken

Als Digitale TV-abonnee van Ziggo krijg je toegang tot de veelbekeken programma’s van NPO 1, 2 en 3 van vandaag en gisteren. En het kost je niets extra. Met het TV Standard-abonnement kijk je programma’s tot maar liefst 7 dagen terug. Via RTL Gemist kijk je bovendien gratis naar programma’s als RTL Nieuws en Editie NL.

 
 

Direct programma's terugkijken

Uitzendingen van NPO 1, 2 en 3 kijk je gratis tot zeven dagen terug met TV Gemist. Ook programma’s van andere zenders – zoals RTL, SBS 6, Net 5 en Veronica – kijk je met TV Gemist terug wanneer het je uitkomt, soms tegen een kleine vergoeding. 

 
 

Interactieve televisie

TV Gemist is een onderdeel van Interactieve Televisie. Daarvoor heb je een abonnement en de juiste ontvanger nodig.

Heb je een Horizon ontvanger? Met Ziggo Replay gaat Interactieve Televisie nog een stapje verder: is je favoriete programma al begonnen? Dan kijk je met Replay vanuit de programmagids het programma gewoon vanaf het begin.

 
 

Hulp bij TV & Radio

Heb je hulp nodig bij de installatie of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.