€ 18,25 per maand

TV Standaard

TV Standaard


Eenmalige kosten
Verzendkosten 0,00
Totaal

18,25

per maand

Ziggo heeft voor iedere voorkeur een optimaal abonnement. Bij TV Standaard bekijkt u de populairste Nederlandse TV-zenders in HD kwaliteit. Met ruim 60 digitale zenders is er bovendien veel aandacht voor buitenlandse, regionale en lokale zenders.

 • alle populaire TV-zenders in HD kwaliteit

 • ruim 60 digitale zenders

 • 25 analoge zenders

 • meerdere TV's op één aansluiting

Op 1 april 2015 wijzigen enkele zenders van dit pakket. Bekijk alle wijzigingen.


Digitaal televisiekijken is bij Ziggo standaard

Om van alle voordelen van uw abonnement gebruik te kunnen maken is een digitale ontvanger nodig. Voor nieuwe TV-klanten hebben we een speciale introductieaanbieding op de Interactieve HD ontvanger met smartcard. Normaal is deze € 99, maar voor nieuwe TV-abonnees is deze ontvanger nu € 69.

Als u wilt kunnen opnemen, of de TV op elk gewenst moment pauzeren, kies dan voor de Interactieve HD recorder € 119 (normaal € 199). De ontvangers zijn inclusief smartcard, zonder verzendkosten en optioneel bij uw bestelling van TV Standaard.

U kunt tijdens het bestellen van TV Standaard een Digitale ontvanger kiezen.

 

 


Ik ben al Ziggo klant

Bent u bestaande klant van Ziggo en wilt u uw producten wijzigen?

Producten wijzigen

 • Heeft u nu TV Plus of TV Extra en wilt u dit wijzigen naar TV Standaard? Gebruik hiervoor het wijzigingsformulier. U dient hiervoor in te loggen met uw Mijn Ziggo account.

 • Heeft u nu Alles-in-1 of TV + Internet en wilt u dit wijzigen naar TV Standaard? Dan kunt u ons het beste even bellen. Bel gratis 1200 vanaf uw vaste telefoonaansluiting van Ziggo, of 0900-1884 (normaal tarief). Kies in het hoofdmenu voor de optie Opzeggen.

Heeft u nog geen Mijn Ziggo account? Deze maakt u eenvoudig en snel aan. Binnen enkele minuten beheert u uw eigen abonnementen in Mijn Ziggo. U heeft alleen uw klantnummer nodig. Deze staat vermeld in onze brieven en op uw bankafschrift. Het klantnummer bestaat uit 8 cijfers.

Bekijk de mogelijkheden

Alle zenders van TV Standaard

TV Standaard biedt u een goede basis aan digitale televisiezenders, met de bekende en populaire Nederlandse TV-zenders in HD kwaliteit. Geniet van ruim zestig digitale zenders met veel buitenlandse, regionale en lokale zenders. 

Filter:

Filter zenders

Met TV Gemist kijkt u gemakkelijk programma’s tot 10 dagen terug. Voor het gebruik van TV Gemist heeft u een Interactieve HD ontvanger of Interactieve HD recorder nodig.

Voor de meeste programma’s betaalt u niets extra’s. Voor het terugkijken van veel programma’s van ondermeer RTL en SBS gelden echter wel extra kosten. De prijs varieert in dat geval per programma (vanaf € 0,45). De exacte kosten voor een programma worden getoond voor u de bestelling afrondt. Bestelde programma’s staan apart vermeld op uw volgende factuur.

Met Interactieve Televisie van Ziggo heeft u veel meer te kiezen dan wat er toevallig op dat moment wordt uitgezonden. Daarvoor heeft u wel een Interactieve HD ontvanger of Interactieve HD recorder nodig.

 • Kijk de nieuwste films wanneer dat u uitkomt. U kijkt al films On Demand vanaf € 1,95.

 • Vanaf 10 wisselende films en 3 wisselende series zonder extra kosten On Demand. Uit te breiden (tot minimaal 50 series en 500 films) met TV Plus en TV Extra.

 • Interactieve Televisie is standaard onderdeel van uw abonnement. Uw maandelijkse kosten blijven dus gelijk.

Wat is de contractduur van Televisie?

Alle producten van Ziggo zijn per maand opzegbaar, behalve als u bent ingegaan op een van de aanbiedingen met een jaarcontract. U kunt pas als dat jaarcontract is afgelopen het product per maand opzeggen.

Bij maandelijks opzegbare contracten geldt: als u op bijvoorbeeld 13 mei opzegt, is 13 juni de vroegst mogelijke einddatum van het abonnement. U kunt natuurlijk ook een latere einddatum kiezen.

Lijkt de opzegging niet verwerkt op de factuur? Het kan voorkomen dat u om logistieke redenen toch nog een factuur van ons ontvangt voor de gehele maand. Het teveel betaalde bedrag wordt dan in de daaropvolgende factuur gecorrigeerd. U kunt dat zien aan het minteken (-) voor het bedrag op de factuur. Dit is het bedrag dat in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag.

Wat is het tarief voor radio en televisie van Ziggo?

Ziggo streeft ernaar standaardtarieven voor radio en televisie te hanteren. In sommige gemeenten gelden andere tarieven voor TV Standaard. Controleer op de pagina Tarieven welk tarief geldt in de gemeente waar u woont.

Hoe installeer ik Televisie van Ziggo?

Binnen 10 tot 14 werkdagen krijgt u via PostNL uw installatiepakket thuisgestuurd met daarin alles wat u nodig heeft, inclusief duidelijke handleiding.

Toch niet zelf installeren? Kies dan voor installatie door één van onze monteurs.

Installatie door monteur. Wat komt de monteur doen?

De monteur installeert een interactieve ontvanger/recorder voor televisie en radio.

 • Aangelegde bekabeling kan op de plint worden gespijkerd. De maximale kabellengte is 10 meter.

 • Soms kan de installateur als meerwerk gaten boren of andere handelingen verrichten die direct met de installatie te maken hebben.

 • De monteur heeft tijdens de montage minimaal 1 vierkante meter ruimte nodig om te werken.

Kan ik een tweede interactieve ontvanger of recorder in mijn woning aansluiten?

Per huishouden kunt u meerdere interactieve ontvangers en recorders gebruiken. U heeft voor elk televisietoestel waarmee u digitaal wilt kijken één ontvanger met smartcard nodig. Bij Ziggo is het mogelijk maar liefst drie smartcards te gebruiken, zonder meer te betalen voor de extra zenderpakketten. Wanneer u een tweede of derde smartcard activeert, worden direct de zenderpakketten van de eerste smartcard hierop geactiveerd. U kijkt dus via alle smartcards dezelfde zenders.

Bestel een extra smartcard meteen met de Interactieve HD ontvanger/recorder.

Kan ik mijn Televisie abonnement (TV Standaard / TV Plus / TV Extra) up- of downgraden?

Jazeker. Wilt u uw pakket omzetten, dus bijvoorbeeld van TV Extra naar TV Plus, of omgekeerd? Dan gaat deze wijziging meteen in. U kunt de wijziging doorgeven via het wijzigingsformulier.

Wat heb ik nodig om interactieve televisie van Ziggo te kunnen ontvangen?

Voor interactieve televisie van Ziggo heeft u het volgende nodig:

 • een tv-abonnement (TV Standaard of Alles-in-1 en kabelaansluiting van Ziggo).

 • een televisie met minimaal een scartaansluiting. Voor HD is HDMI beter geschikt.

 • een interactieve ontvanger of recorder.

 • een smartcard.

 • een internet verbinding.

Het is aan te raden om de interactieve ontvanger of recorder direct bij Ziggo aan te schaffen. U krijgt er automatisch een smartcard bij en bent er altijd zeker van dat u een apparaat koopt dat geschikt is om het signaal van Ziggo te ontvangen. U kunt de interactieve ontvanger of recorder ook in de winkel kopen, maar dan is het raadzaam om de lijst met door Ziggo gecertificeerde interactieve ontvangers en recorders bij de hand te houden.

Wat is HDTV?

HDTV staat voor High Definition Televisie. HDTV is tot 5 keer scherper dan gewone televisie, scherper dan standaard digitale televisie en bijna 2 keer scherper dan DVD. Ziggo levert televisie in HD (high definition)-kwaliteit.

Waar bestel ik een smartcard?

Losse smartcards bestelt u gemakkelijk online.

Hoeveel programma's kan ik opnemen met de Interactieve HD recorder?

De Interactieve HD recorder heeft een harddisk van 520 GB. Dat betekent dat u maar liefst tot 160 uur programma's kunt opnemen.

Let op! Hoe hoger de kwaliteit van de programma's, hoe meer ruimte dit inneemt en des te minder uren u kunt opnemen.

Alles-in-1

Alles-in-1 van Ziggo is een compleet en overzichtelijk pakket voor Televisie, Internet en Telefonie. Nu tijdelijk € 30 per maand, na 6 maanden vanaf € 45,95.

30

per maand
Meer informatie

TV + Internet

TV + Internet van Ziggo is een compleet en overzichtelijk pakket voor Televisie en Internet. Nu tijdelijk € 30 per maand, na 6 maanden vanaf € 42,50.

30

per maand
Meer informatie

Ziggo ook op uw adres?

Doe de postcode check.

Live Chat

Voor al uw vragen over de aankoop van producten en aanbiedingen.
Geen live chat beschikbaar!

Bel mij nu

Telefonisch bestellen? Wij bellen u meteen gratis terug.

De voordelen van online bestellen op Ziggo.nl

Per maand opzegbaar

14 dagen bedenktijd

Veilig en snel bestellen

Direct afspraak maken met monteur

Ziggo.nl maakt gebruik van cookies.Meer Info & Instellingen