Online tv-kijken

Kijken waar en wanneer je wilt: met Ziggo GO is er altijd iets op tv.

Je tv gaat met je mee

Het plezier van Horizon is kijken naar je favoriete programma's, wanneer het je uitkomt. En waar je ook bent. Maak van elk scherm een tv en geniet overal waar internet is van je online tv. Je hebt maar één ding nodig: de Ziggo GO app.

Overal tv-kijken met Ziggo GO

Met de Ziggo GO app kijk je op je smartphone en tablet naar populaire tv-zenders, stel je opnames in op je Horizon Mediabox en kijk je met Replay TV  programma's gratis tot 7 dagen terug. In de app zit trouwens ook meteen een tv-gids.

Daarnaast heb je altijd iets om naar te kijken met Movies & Series en On Demand. Van de nieuwste blockbusters tot spannende series en prikkelende documentaires. Download de app gratis voor Apple of Android. Ook online tv-kijken op je computer op laptop? Ga dan naar ziggogo.tv.

Live tv-kijken?

Met de Ziggo GO app kijk je ook live naar een aardig stel populaire zenders. Welke dat zijn, zie je in het zenderoverzicht. Je herkent ze aan de volgende logo's:

 beschikbaar via wifi op het netwerk van Ziggo
 overal in Nederland beschikbaar, ook mobiel

Wat kun je nog meer met Horizon TV?

Wat je nog meer kunt met Ziggo GO

Wat kun je nog meer met Horizon TV?

We nemen voortaan de meeste programma's van 60 zenders voor je op. En kijk je wanneer je wilt. Zonder extra kosten. Begin gemist? Dan start je het programma opnieuw met Replay TV.

 
 

Afstandsbediening

Heb je een Horizon Mediabox? Dan gebruik je je tablet of smartphone ook als afstandsbediening. Zo kies je eenvoudig je favoriete programma vanaf je mobiel.

 
 

Om je tv-avond compleet te maken, krijg je ook Movies & Series: een pakket van complete seizoenen van topseries en films. En ook deze speel je af op je tv, tablet of smartphone. Wanneer je wilt.

 
 

In heel Nederland

Ziggo GO gebruik je overal in Nederland. In en om het huis, onderweg of tijdens een weekendje weg. Zolang je verbonden bent met internet, werkt de app overal.

 
 
MyPrime

Movies & Series

Met Movies & Series kies je ook nog uit duizenden films en series. Je hoeft je dus echt niet meer te vervelen. Moet je weg? Dan kijk je onderweg gewoon verder op je smartphone of tablet via de gratis Ziggo GO app.

Movies & Series krijg je standaard bij Horizon. Heb je geen ? Een los abonnement heb je al voor € 6,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.

 
 

Systeemvereisten

Apple iOS

Ziggo GO werkt met de iPhone, iPad en iPod touch en vereist iOS 7.0 of nieuwer.

 
 

Android

Compatibel met de meeste smartphones en tablets die op Android 4.0 of nieuwer draaien.

 
 

Ziggogo.tv

Om te kijken op je computer heb je de gratis Silverlight plug-in nodig. Let op: Google Chrome ondersteunt geen Silverlight.

 
 

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan Online tv-kijken?

Er zijn geen kosten verbonden aan Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal in Nederland: Online tv-kijken is gratis voor alle Ziggo klanten. Als je buitenshuis tv-kijkt via een 3G- of 4G-verbinding, dan verbruik je wel data uit je mobiele databundel.

Wie kunnen er gebruikmaken van Online tv-kijken?

Alle Ziggo klanten kunnen gebruikmaken van Online tv-kijken. Je kijkt naar populaire zenders. Welke dit zijn is afhankelijk van je tv-abonnement. Eenmalig inloggen doe je met je Mijn Ziggo accountgegevens.

Ik heb (nog) geen Mijn Ziggo account. Wat nu?

Voor Online tv-kijken moet je eenmalig inloggen. Daarvoor heb je je Mijn Ziggo gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Heb je (nog) geen Mijn Ziggo account, dan kun je er eenvoudig één aanmaken.

Kan ik met Online tv-kijken ook films en series van Movies & Series kijken?

Ja, als Movies & Series onderdeel is van je abonnement, dan kan dat. Binnen, buiten, overal.

Kan ik ook films, series en programma's via On Demand en TV Gemist kijken?

Films, series en programma’s die je bestelt via On Demand en programma’s via TV Gemist kun je kijken in en om het huis. Bezitters van een Horizon Mediabox kijken met Replay TV programma's terug, ook als die net begonnen zijn. Op dit moment is het nog niet mogelijk om buitenshuis via een andere internetverbinding te kijken.

Welke tv-zenders kan ik kijken via de Ziggo GO app?

Je kijkt naar populaire zenders; welke dit zijn is afhankelijk van je tv-abonnement bij Ziggo. Binnenshuis (als je kijkt via een Ziggo internetverbinding) kun je meer zenders kijken dan buitenshuis. In het zenderoverzicht kun je eenvoudig zien welke zenders je kunt kijken met je abonnement. En welke binnenshuis en buitenshuis beschikbaar zijn.

Kan ik met de Ziggo GO app ook in het buitenland Online tv-kijken?

Met de Ziggo GO app kun je overal in Nederland tv-kijken indien je verbonden bent met internet. Buiten Nederland werkt dit niet. 

Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk Online tv-kijken?

Met je Mijn Ziggo accountgegevens kun je met maximaal 3 apparaten tegelijk Online tv-kijken kijken.

 

Hulp bij Ziggo GO

Heb je hulp nodig bij de installatie van de Ziggo GO app, of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.