Overslaan en ga naar inhoud

Kabel TV

Goede tv begint digitaal

Dit zit er in je pakket

Alles overzichtelijk bij elkaar

Kabel TV pakket

Kies je voor Kabel TV, dan haal je 50+ tv-zenders in scherpe beeldkwaliteit in huis. Het grootste deel van de zenders kijk je zelfs in HD-kwaliteit. En het fijne is: je hebt geen mediabox of afstandsbediening nodig. Kabel in je tv en het is gepiept. Ook kun je 50+ radiozenders ontvangen.

Geen mediabox, wel digitale tv
Om het digitale signaal te ontvangen heb je een geschikte tv nodig met een ingebouwde digitale ontvanger. Technische naam: een DVB-C tuner. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste toestellen hebben er wel een. Check direct of je tv geschikt is

Van Europees topvoetbal tot racing en van tennis tot golf. En natuurlijk de beste Nederlandse teams. Geniet van je favoriete sporten live op Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland. De beste presentatoren, commentatoren en analisten brengen je dichter bij de emotie van absolute topsport. Gratis op kanaal 14.

Niet alleen met je tv zap je lekker. Dat doe je ook met je laptop of tablet in bed, of onderweg met je smartphone. Overal waar internet is, kijk je online naar je favoriete programma met de Ziggo GO app. Je hebt toegang tot alle zenders van Kabel TV, inclusief Ziggo Sport. Zowel in Nederland als in de EU.

Het mooie is: je kijkt niet alleen in de woonkamer, maar op álle televisies in huis 50+ tv-zenders in digitale beeldkwaliteit. Dus én in de slaapkamer. En in de schuur. En in de kinderkamer. Daar betaal je niets extra voor. Het fijne is: je hebt geen mediabox of extra afstandsbediening nodig. Wel moet je tv geschikt zijn om het digitale signaal te ontvangen. Check direct of 'ie dat is

Eenvoudig overstappen

Makkelijk geregeld, zonder gedoe

-

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij zetten je huidige abonnement naadloos om naar je nieuwe abonnement

-

Snelle levering

Je gebruikt alles binnen 3 werkdagen. Of later als je dat zelf wilt.

-

Makkelijk installeren

Echt. En anders helpen we je online, via chat, telefoon of onze monteur komt bij je thuis.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Alle producten van Ziggo zijn per maand opzegbaar, behalve als je bent ingegaan op een van de aanbiedingen met een jaarcontract. Je kunt pas als dat jaarcontract is afgelopen het product per maand opzeggen.

Bij maandelijks opzegbare contracten geldt: als je op bijvoorbeeld 13 mei opzegt, is 13 juni de vroegst mogelijke einddatum van het abonnement. Je kunt natuurlijk ook een latere einddatum kiezen.

Lijkt de opzegging niet verwerkt op de factuur? Het kan voorkomen dat je om logistieke redenen toch nog een factuur van ons ontvangt voor de gehele maand. Het teveel betaalde bedrag wordt dan in de daaropvolgende factuur gecorrigeerd. Je ziet dat aan het minteken (-) voor het bedrag op de factuur. Dit is het bedrag dat in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag.

Levering en activatie

Als je vandaag bestelt, regelen we dat je alles binnen 3 werkdagen kunt gebruiken. In die periode zorgen we voor de levering en activatie. Wil je dat je abonnement later ingaat? Dat kan. Je kiest de ingangsdatum tijdens het bestellen.

Bedenktijd

Zodra je je bevestiging ontvangt, heb je 14 kalenderdagen bedenktijd. In deze periode mag je kosteloos je bestelling afzeggen. Meer informatie over de bedenktijd

Stap nu over naar Ziggo en wij regelen de overstap van je huidige internet- en telefonie-abonnement. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is tijdens het bestelproces aangeven dat je overstapt. Wij sturen je dan een e-mail waarin duidelijk wordt uitgelegd wat we van je nodig hebben om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als je liever telefonisch bestelt, houd dan de volgende gegevens bij de hand: 

  • contractnummer huidig abonnement
  • contractdatum huidig abonnement

Regel je de overstap tóch liever zelf? We hebben een paar handige tips hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Meer informatie over overstappen en onze Overstapservice

Met Kabel TV kijk je televisie zonder een ontvanger. Je hebt alleen een kabelaansluiting nodig. Wil je meer uit je tv halen, zoals pauzeren en terugkijken, on demand films of series kijken of extra zenderpakketten zoals TV Zenders Plus of ESPN Compleet? Kies dan voor een Internet en TV pakket of een Alles-in-1 pakket. Je huurt dan ook altijd een digitale ontvanger van Ziggo.

Je kijkt tv via de Ziggo GO app als je Kabel TV of een Alles-in-1 pakket hebt. Wil je wel televisie maar geen internet? Kies dan een van de tv-pakketten.

HDTV, ook wel HD, staat voor High Definition Televisie. HDTV is tot 5 keer scherper dan gewone televisie, scherper dan standaard digitale televisie en bijna 2 keer scherper dan een dvd. Wij leveren televisie in HD-kwaliteit. Als je kiest voor Kabel TV, kijk je bijvoorbeeld NPO 1, 2, 3 en Ziggo Sport in HD.

We streven ernaar standaardtarieven voor radio en televisie te hanteren. In sommige gemeenten gelden andere tarieven voor Kabel TV. Je controleert op de pagina Tarieven welk tarief geldt in jouw gemeente.

Jazeker. Wil je je pakket omzetten, dus bijvoorbeeld van Kabel TV naar TV Start, TV Complete of omgekeerd? Dan gaat deze wijziging meteen in. Je geeft de wijziging door in je persoonlijke Mijn Ziggo omgeving.

Het enige dat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde, digitale ontvanger. Technische naam: een DVB-C tuner. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste toestellen hebben er wel een. Check direct of je tv geschikt is

Via onze kabels onder de grond komt er een razendsnel digitaal signaal je huis binnen. Zorg ervoor dat je kabels in huis dat signaal ook aan kunnen. Heb je thuis coaxkabels met Kabel Keur? Dan zit je zeker goed. Die geven digitale televisie namelijk heel goed door.

Op bovenstaande pakket zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op de aanbiedingen zijn onze actievoorwaarden van toepassing.