Overslaan en ga naar inhoud

Digitale Kabel TV zonder ontvanger

Wil je graag Kabel TV in digitale beeldkwaliteit kijken? Bijvoorbeeld in de slaapkamer of op zolder? Met de meeste tv's lukt dat zonder extra kastje. We leggen uit hoe je dat doet.

Digitale tv gewoon via de kabel

Voor Kabel TV in digitale beeldkwaliteit heb je een tv met een DVB-C tuner nodig. Dat klinkt ingewikkeld, maar veel recente toestellen hebben er een.

Controleer of je tv geschikt is door je postcode en huisnummer in te vullen. Je hebt ook het typenummer van je tv nodig. Dat vind je meestal op de achterkant van de tv, de aanschafbon of de handleiding.

Koop je een nieuwe tv? Check dan bij de verkoper of de tv geschikt is voor digitale Kabel TV van Ziggo.

Check je tv

Controleer of je toestel geschikt is voor Digitale TV van Ziggo

{{vm.tvBrandTitle}}

Samsung
SONY
Philips
LG
Akai
Bang & Olufsen
D-vision
Finlux
Grundig
Haier
Hisense
Hitachi
JVC
Loewe
Medion
Nikkei
OK
Panasonic
Salora
SB
Sharp
Telefunken
Toshiba
RCA
HKC
Silva-Schneider
Nokia
SPC
TCL

Stel je tv in

Is je Ziggo aansluiting actief? Het instellen van je televisie is helemaal niet moeilijk. We laten in een handig stappenplan zien hoe je dit precies doet.

Nieuwsgierig welke zenders je ongecodeerd bekijkt? Bekijk het zenderoverzicht op het tabblad 'Zonder smartcard'. Programma gemist, filmpje bestellen of zenders bekijken uit een extra zenderpakket zoals Ziggo Sport Totaal? Dan heb je wél een digitale ontvanger nodig.

Stel je tv in

Is je toestel niet geschikt en wil je toch graag digitaal televisiekijken? Dan heb je een aantal mogelijkheden:

  • Heb je nog geen digitale ontvanger? Dan kan je ervoor kiezen om je abonnement uit te breiden. Je krijgt dan een Ziggo Mediabox in bruikleen.
  • Heb je al een abonnement op digitale televisie? Dan kan je misschien een extra Mediabox nemen. Bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Je kan een selectie van de digitale zenders uit het Kabel TV pakket zonder kastje bekijken. Bekijk de zenders in het zenderoverzicht op het tabblad ‘Zonder smartcard’. 

Dit heb je nodig om ook op je tweede, derde en vierde toestel digitale televisie te kijken zonder ontvanger:

  • Een tv-abonnement van Ziggo.
  • Een televisie met ingebouwde DVB-C tuner.
  • Een coaxkabel van goede kwaliteit. Je herkent ze aan het logo van Kabel Keur.

Als je Terugkijken, Uitzending gemist, Ziggo On Demand of een extra zenderpakket, zoals Ziggo Sport Totaal of ESPN wil bekijken, dan heb je daar wel een CI+ Module of mediabox voor nodig. Met digitale televisie zonder kastje heb je een selectie van de digitale zenders uit het Kabel TV pakket.