Start ZiggoCart Module

Kabel TV

Goede tv begint digitaal

Kabel TV

Ruim 45+ tv-zenders in digitale beeldkwaliteit

Kabel TV is bij Ziggo de basis en krijg je bij elk abonnement. Standaard in digitale kwaliteit. Zo kijk je in de woonkamer, slaapkamer en op zolder naar meer dan 45+ tv-zenders, in scherpe beeldkwaliteit. Met zoveel zenders is er altijd wel iets op tv. Van natuurfilms op Nat Geo tot De Wereld Draait Door op NPO1. 

Het enige dat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde, digitale ontvanger. Technische naam: een DVB-C tuner. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste toestellen hebben er wel een. Check direct of je tv geschikt is.

Is je tv niet geschikt voor het digitale signaal? Of wil je meer uit je abonnement halen? Kies dan voor een abonnement dat bij je tv past. Want met een CI+ module of een Ziggo Mediabox kijk je op alle tv's digitaal. Kijk voor alle mogelijkheden naar Ziggo TV Start, TV Complete of een Alles-in-1 abonnement. Met het Complete pakket kun je ook je favoriete programma's opnemen, terugspoelen of een film on demand bestellen. 

De mooiste duels met Ziggo Sport

Met Ziggo Sport kijk je live de mooiste duels uit binnen- en buitenland. Met onder andere de Spaanse voetbalcompetitie, Formule 1, NBA basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek. Bij Kabel TV krijg je altijd Ziggo Sport er bij. Zonder extra kosten. 

Meer dan 30 radiozenders

Of je nu aan het werk bent of een krantje leest: zet lekker de radio aan. Op onze kabel heb je keuze uit meer dan 30 populaire radiozenders. Regionaal, nationaal en internationaal. Van klassieke muziek tot dance beats en meezingers.

Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal!

Ook als je onderweg bent, kijk je live-tv en gemiste programma's terug met de Ziggo GO app. Kijk waar en wanneer je wilt online tv op je laptop, tablet of smartphone. Je kijkt al je zenders vanuit het Kabel TV abonnement, inclusief Ziggo Sport. Zowel in Nederland als in de EU, zolang je maar verbonden bent met internet (3G, 4G of wifi). 

Eén abonnement voor al je televisies in huis

Met Digitale Kabel TV en Radio sluit je gemakkelijk al je televisies aan op de kabel. Zo kijk je overal in huis naar 45+ tv-zenders in digitale beeldkwaliteit. Bijvoorbeeld in de slaapkamer of op zolder. En daar betaal je niets extra voor. En het fijne is: je hebt dus geen mediabox nodig naast je tv. 

 
 
 

Pakket

Levering en activatie

Als je vandaag bestelt, regelen we dat je alles binnen drie tot vijf werkdagen kunt gebruiken. In die periode zorgen we voor de levering en activatie. Wil je dat je abonnement later in gaat? Dat kan. Je kiest de ingangsdatum tijdens bestellen.

Contractduur

Kabel TV is maandelijks opzegbaar en aanpasbaar.

Bedenktijd

Zodra je je bevestiging ontvangt, heb je 14 kalenderdagen bedenktijd. In deze periode mag je kosteloos je bestelling afzeggen. Meer informatie vind je op de pagina bedenktijd.

Overstappen

Stap nu over naar Ziggo en wij regelen de overstap van je huidige internet- en telefonie-abonnement. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is tijdens het bestelproces aangeven dat je overstapt. Wij sturen je dan een e-mail waarin duidelijk wordt uitgelegd wat we van je nodig hebben om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als je liever telefonisch bestelt, houd dan de volgende gegevens bij de hand: 

  • contractnummer huidig abonnement
  • contractdatum huidig abonnement 
Regel je de overstap tóch liever zelf? We hebben een paar handige tips hoe je dit het beste kunt aanpakken. 
 

Installatie

Om te controleren of je televisie gecertificeerd is, bekijk je onze Kabel TV-pagina met een stappenplan op maat voor je televisie.

Vragen

Wat is het verschil tussen Kabel TV en de andere tv-pakketten?

Met Kabel TV kijk je al vanaf € 18,70 per maand televisie, zonder een ontvanger. Je hebt alleen een kabelaansluiting nodig. Wil je meer uit je tv halen, zoals pauzeren en terugkijken, on demand films of series kijken of extra zenderpakketten zoals HBO of FOX Sports? Kies dan voor een Alles-in-1 pakket. Je huurt dan ook altijd een digitale ontvanger van Ziggo.

Je kijkt tv via de Ziggo GO app als je Kabel TV of een Alles-in-1 pakket hebt. Wil je wel televisie maar geen internet? Kies dan een van de tv-pakketten.

Wat is HDTV?

HDTV, ook wel HD, staat voor High Definition Televisie. HDTV is tot 5 keer scherper dan gewone televisie, scherper dan standaard digitale televisie en bijna 2 keer scherper dan een dvd. Wij leveren televisie in HD-kwaliteit. Als je kiest voor Kabel TV kijk je NPO 1, 2, 3 en Ziggo Sport in HD.

Wat is het tarief voor radio en televisie van Ziggo?

We streven ernaar standaardtarieven voor radio en televisie te hanteren. In sommige gemeenten gelden andere tarieven voor TV Standard. Je controleert op de pagina Tarieven welk tarief geldt in je gemeente.

Kan ik mijn televisieabonnement up- of downgraden?

Jazeker. Wil je je pakket omzetten, dus bijvoorbeeld van TV Standard naar Movies & Series XL, of omgekeerd? Dan gaat deze wijziging meteen in. Je geeft de wijziging door via je persoonlijke Mijn Ziggo account.

Wat is de contractduur?

Alle producten van Ziggo zijn per maand opzegbaar, behalve als je bent ingegaan op een van de aanbiedingen met een jaarcontract. Je kunt pas als dat jaarcontract is afgelopen het product per maand opzeggen.

Bij maandelijks opzegbare contracten geldt: als je op bijvoorbeeld 13 mei opzegt, is 13 juni de vroegst mogelijke einddatum van het abonnement. Je kunt natuurlijk ook een latere einddatum kiezen.

Lijkt de opzegging niet verwerkt op de factuur? Het kan voorkomen dat je om logistieke redenen toch nog een factuur van ons ontvangt voor de gehele maand. Het teveel betaalde bedrag wordt dan in de daaropvolgende factuur gecorrigeerd. Je ziet dat aan het minteken (-) voor het bedrag op de factuur. Dit is het bedrag dat in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag.

Is mijn tv geschikt voor digitale Kabel TV?

Het enige dat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde, digitale ontvanger. Technische naam: een DVB-C tuner. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste toestellen hebben er wel een. Check direct of je tv geschikt is.

Kan de kabel het digitale signaal aan?

Via onze kabels onder de grond komt er een razendsnel digitaal signaal je huis binnen. Zorg ervoor dat je kabels in huis dat signaal ook aan kunnen. Heb je thuis coaxkabels met Kabel Keur? Dan zit je zeker goed. Die geven digitale televisie namelijk heel goed door.

 

Liever iemand spreken?

Laat je nummer achter

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Ieder dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

 
 
 
 

Ieder dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 
 
 
 

Deel deze pagina

 
 

Dit abonnement en de extra opties zijn maandelijks opzegbaar. Lees alle kleine lettertjes.