Start ZiggoCart Module

Kabel TV van Ziggo

Overal in huis goede kabel tv

Kabel TV

Ruim 25+ tv-zenders in analoge en digitale beeldkwaliteit

Hiermee beschik je over 25+ zenders, 4 HD-zenders (NPO 1, 2, 3, en Ziggo Sport) en 40 radiozenders. Heb je een televisie met een DVB-C tuner die gecertificeerd is? Dan bekijk je dit aanbod van tv-zenders zonder extra kosten in digitale kwaliteit. Daar heb je dus geen mediabox voor nodig.

Wil je ook je favorieten opnemen, terugspoelen, terugkijken of films on demand bestellen? Dan kun je beter kiezen voor Interactieve TV met een mediabox. Bijvoorbeeld een Alles-in-1 pakket.

De mooiste duels met Ziggo Sport

Met Ziggo Sport kijk je live de mooiste duels uit binnen- en buitenland. Met onder andere de Spaanse voetbalcompetitie, Formule 1, NBA basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek. 

40 radiozenders

Via de kabel luister je gemakkelijk naar de veertig meest populaire radiozenders. Van klassieke muziek tot aan regionale en internationale radiozenders. 

Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal!

Met Kabel TV kun je ook gratis Online tv-kijken met de Ziggo GO app. Zo neem je je favoriete films, series en tv-programma's gewoon met je mee. Geniet van ruim 40 tv-zenders online op je computer, tablet en smartphone. Daarnaast kijk je onderweg met Ziggo Replay tot zeven dagen je favoriete programma's terug.

Eén abonnement voor al je televisies in huis

Heb je een televisie met een DVB-C tuner die gecertificeerd is? Dan bekijk je dit aanbod van tv-zenders zonder extra kosten in digitale kwaliteit. Daar heb je geen mediabox voor nodig.

Met Digitale Kabel TV en Radio sluit je gemakkelijk al je televisies aan op de kabel. Zo kijk je overal in huis naar 25+ tv-zenders in digitale beeldkwaliteit. Bijvoorbeeld in de slaapkamer of op zolder. En daar betaal je niets extra voor.

 
 
 

Levering

Als je vandaag bestelt, kun je binnen drie tot vijf werkdagen gebruikmaken van onze diensten. Zo snel kunnen we je pakket leveren en activeren. Mocht je je diensten op een latere datum willen activeren, geef dit dan gerust aan ons door. Je kunt zelf een leverdatum tot drie maanden na het moment van je bestelling aangeven.

Betalingswijze en bedenktijd

De kosten voor je abonnement worden via automatische incasso van je rekening afgeschreven. Na ontvangst van de bevestigingsbrief heb je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd. Binnen deze periode kun je nog kosteloos afzien van de overeenkomst en deze herroepen.

Overstappen

Stap nu over naar Ziggo en wij regelen de overstap van je huidige internet- en telefonie-abonnement. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is tijdens het bestelproces aangeven dat je overstapt. Wij sturen je dan een e-mail waarin duidelijk wordt uitgelegd wat we van je nodig hebben om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als je liever telefonisch bestelt, houd dan de volgende gegevens bij de hand:

  • contractnummer huidig abonnement
  • contractdatum huidig abonnement

Regel je de overstap tóch liever zelf? We hebben een paar handige tips hoe je dit het best kunt aanpakken.

Meer informatie over overstappen en de Overstapservice

Installatie

Om te controleren of je televisie gecertificeerd is, bekijk je onze Kabel TV-pagina met een stappenplan op maat voor je televisie.

Vragen

Wat is de contractduur van Televisie?

Alle producten van Ziggo zijn per maand opzegbaar, behalve als je bent ingegaan op een van de aanbiedingen met een jaarcontract. Je kunt pas als dat jaarcontract is afgelopen het product per maand opzeggen.

Bij maandelijks opzegbare contracten geldt: als je op bijvoorbeeld 13 mei opzegt, is 13 juni de vroegst mogelijke einddatum van het abonnement. Je kunt natuurlijk ook een latere einddatum kiezen.

Lijkt de opzegging niet verwerkt op de factuur? Het kan voorkomen dat je om logistieke redenen toch nog een factuur van ons ontvangt voor de gehele maand. Het teveel betaalde bedrag wordt dan in de daaropvolgende factuur gecorrigeerd. Je ziet dat aan het minteken (-) voor het bedrag op de factuur. Dit is het bedrag dat in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag.

Wat is het tarief voor radio en televisie van Ziggo?

We streven ernaar standaardtarieven voor radio en televisie te hanteren. In sommige gemeenten gelden andere tarieven voor TV Standard. Je controleert op de pagina Tarieven welk tarief geldt in je gemeente.

Kan ik mijn televisieabonnement up- of downgraden?

Jazeker. Wil je je pakket omzetten, dus bijvoorbeeld van TV Standard naar Movies & Series XL, of omgekeerd? Dan gaat deze wijziging meteen in. Je geeft de wijziging door via je persoonlijke Mijn Ziggo account.

Wat is het verschil tussen Kabel TV en de andere tv-pakketten?

Met Kabel TV kijk je al vanaf € 18,70 per maand televisie, zonder een ontvanger. Je hebt alleen een kabelaansluiting nodig. Wil je meer uit je tv halen, zoals pauzeren en terugkijken, on demand films of series kijken of extra zenderpakketten zoals HBO of FOX Sports? Kies dan voor een Alles-in-1 pakket. Je huurt dan ook altijd een digitale ontvanger van Ziggo.

Je kijkt tv via de Ziggo GO app als je Kabel TV of een Alles-in-1 pakket hebt. Wil je wel televisie maar geen internet? Kies dan een van de tv-pakketten.

Wat is HDTV?

HDTV, ook wel HD, staat voor High Definition Televisie. HDTV is tot 5 keer scherper dan gewone televisie, scherper dan standaard digitale televisie en bijna 2 keer scherper dan een dvd. Wij leveren televisie in HD-kwaliteit.

 

Liever iemand spreken?

Laat je nummer achter

Laat je telefoonnummer achter, dan bellen we je terug.

Bel me nu

Ieder dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

 
 
 
 

Ieder dag geopend van 08.00 - 22.00 uur. Ook in het weekend.