Overslaan en ga naar inhoud

Extra CI+ Module

2,- per maand

 Digitale beeldkwaliteit
 Compacte module

Scherp beeld en tóch geen mediabox

Heb je liever geen mediabox naast de tweede of derde televisie in huis staan? Dan hebben we een charmante oplossing voor je. Met een CI+ Module kijk je namelijk digitaal en in HD-kwaliteit, zónder een losse mediabox naast je tv.

Met een CI+ Module krijg je dezelfde, hoge kwaliteit én ontvang je eenvoudig digitale zenders, extra zenderpakketten en zenders in HD. Geniet van haarscherpe beelden, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit. En het mooie is: met een CI+ module kijk je ook nog eens tv op een charmante manier. Geen losse mediabox naast je tv, maar een digitale ontvanger in de vorm van een kaartje, in je televisie.

De CI+ Module installeer je heel eenvoudig direct in een daarvoor geschikt televisietoestel. Je steekt de meegeleverde smartcard in de module en die steek je eenvoudig in je tv. Met de module en je Ziggo smartcard heb je geen aparte ontvanger meer nodig. Digitaal genieten zonder extra apparatuur, kabels (behalve een coaxkabel) en afstandsbediening.

Controleer hieronder in de tab 'Test je tv' of je televisie geschikt is voor CI+.

Met de Elektronische Programmagids (EPG) zie je in één oogopslag wat er nu op televisie is en wat er de komende dagen wordt uitgezonden. Je ziet het tijdstip waarop programma’s worden uitgezonden en waar de programma’s over gaan.

Levering en activatie

Als je vandaag bestelt, regelen we dat je alles binnen 3 werkdagen kunt gebruiken. In die periode zorgen we voor de levering en activatie. Wil je dat je abonnement later ingaat? Dat kan. Je kiest de ingangsdatum tijdens het bestellen.

Contractduur

De Extra CI+ Module is maandelijks opzegbaar.

Bedenktijd

Zodra je je bevestiging ontvangt, heb je wettelijk 14 kalenderdagen bedenktijd. In deze periode mag je kosteloos je bestelling afzeggen. Meer over de bedenktijd

Controleer of je toestel geschikt is voor Digitale TV van Ziggo

{{vm.tvBrandTitle}}

Samsung
SONY
Philips
LG
Akai
Bang & Olufsen
D-vision
Finlux
Grundig
Haier
Hisense
Hitachi
JVC
Loewe
Medion
Nikkei
OK
Panasonic
Salora
SB
Sharp
Telefunken
Toshiba
RCA
HKC
Silva-Schneider
Nokia
SPC
TCL

Je kunt alleen een extra CI+ module of extra mediabox van ons in bruikleen krijgen als je al een abonnement met een CI+ module of een mediabox van ons als hoofdontvanger hebt.

In totaal kun je maximaal 2 extra digitale ontvangers bestellen. Dus: je hoofdontvanger en 2 extra ontvangers.

De combinatie maakt niet uit: een Mediabox als hoofdaansluiting werkt goed samen met een Extra Mediabox en/of CI+ Module. En uiteraard ook andersom. Ook bij CI+ heb je voor ontvangst van het televisiesignaal een coaxkabel nodig.

De CI+ Module is een kaart die je in een CI+ tv kan steken. Met deze kaart en de bijgeleverde smartcard van Ziggo kan je (CI+ geschikte) televisie de digitale televisiesignalen zelf decoderen. Dit maakt een aparte ontvanger overbodig. Dus, geen kastje en draden naast je tv.

Voor de CI+ oplossing heb je een CI+ gecertificeerde televisie en een Digitale CI+ Module nodig. Wanneer je zeker wil zijn dat de televisie en de CI+ technologie goed zijn getest, houd dan onze website in de gaten voor meer informatie over de Ziggo gecertificeerde televisies.

Als je tv-toestel ook Interactieve TV ondersteunt en je Interactieve CI+ Module gebruikt, maak je na aansluiting van je tv op internet eenvoudig gebruik van Interactieve Televisie. Het enige wat je hoeft te doen is de rode knop op je afstandsbediening indrukken.

Ook bij CI+ heb je voor ontvangst van het televisiesignaal een coaxkabel nodig.

De oude CI modules werken helaas niet in CI+ televisies. Over het gebruik van de oude CI in een oude CI-televisie kunnen we blijvende werking niet garanderen. We zijn hiervoor namelijk afhankelijk van voorschriften van programmaleveranciers.

De CI+ technologie kan alleen zijn werk doen wanneer zowel de televisie als de module deze technologie ondersteunen.

Om verwarring in de toekomst te voorkomen kunnen de nieuwe CI+ televisies alleen gebruikmaken van de CI+ Module. De CI+ televisies werken naast de CI+ Module natuurlijk ook gewoon met de digitale ontvangers die wij gecertificeerd hebben.

De CI+ oplossing werkt alleen als zowel de tv als de module CI+ ondersteunen. Sinds 2010 kunnen CI+ televisies die een oude Alphacrypt of Mascom CAM gebruiken, geen signaal meer ontvangen.

Per aansluiting kun je maximaal 2 digitale ontvangers activeren (extra mediabox of extra CI+ module). Je bestelt ze makkelijk online.

Wil je je hoofdontvanger wijzigen? Dat kun je zelf regelen in Mijn Ziggo, onder 'Mijn Producten'.

Om ook gebruik te maken van onze interactieve diensten (opnemen, terugkijken en pauzeren) heb je een interactieve HD ontvanger of recorder nodig. Of je een interactieve CI+ module kunt gebruiken, hangt af van het gebied waar je woont en of je televisie geschikt is. Je checkt het in de tab 'Test je tv'.

Is je tv geschikt voor interactieve tv? Dan heb je een 1.3 interactieve CI+ Module nodig. Dit staat altijd op de module. Een 1.3 interactieve CI+ Module geschikt voor Ziggo is van het merk Quantis of @Smit.

Extra CI+ Module

Heb je hulp nodig bij de installatie of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.

+ TV & Radio installeren
+ Meer over TV & Radio

 

Bestel extra CI+ Module voor 2,- p.m. | Televisie | Ziggo