FOX Sports Eredivisie

Eerste 4 maanden 50% korting

 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Na 4 maanden 17,95 per maand

Kijk alle Eredivisie-wedstrijden live

FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen naar exclusief topvoetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en het TOTO KNVB-bekertoernooi. 

Let op: om FOX Sports Eredivisie te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Kijk iedere speelronde naar alle Eredivisie-wedstrijden, inclusief uitgebreide voor-en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Milan van Dongen. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraaij jr. Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het TOTO KNVB Bekertoernooi.

Op FOX Sports Eredivisie kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. Op zaterdagavond kijk je naar De Eretribune met Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer waarin de live Eredivisie-wedstrijden centraal staan. Volg verder wekelijks jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van FOX Sports Doc. Met FOX Sports Eredivisie mis je geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

Als abonnee van FOX Sports heb je gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijk je FOX Sports op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens in de EU op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met FOX Sports GO heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en
programma’s van FOX Sports.

Hoe werkt het?

In 3 simpele stappen

Bestellen

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

Een bevestigingsmail

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

Kijken binnen 24 uur

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

TV-zenders
FOX Sports GO
Fox Sports Dagpas
FOX Sports 1

FOX Sports 1

Het voetbalkanaal van de Eredivisieclubs. Met live alle wedstrijden uit de Eredivisie, veel aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het TOTO KNVB-bekertoernooi en nog veel meer.

 Je vindt FOX Sports 1 op kanaal 421

FOX Sports 2

FOX Sports 2

Het tweede voetbalkanaal van de Eredivisieclubs. Met live alle wedstrijden uit de Eredivisie, veel aandacht voor de Keuken Kampioen
Divisie, het TOTO KNVB-bekertoernooi en nog veel meer.

 Je vindt FOX Sports 2 op kanaal 422

Fox Sports 3

FOX Sports 3

Het derde voetbalkanaal van de Eredivisieclubs. Met live alle wedstrijden uit de Eredivisie en veel aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het TOTO KNVB-bekertoernooi en nog veel meer.

 Je vindt FOX Sports 3 op kanaal 423

Penthouse in het erotiek pakket

Als tv-abonnee van FOX Sports heb je gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijk je FOX Sports op je pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv, gaming console en Chromecast. In Nederland en de EU.

Installeer FOX Sports GO +
Android +
Apple IOS +

Voetbal kijken met een dagpas

Liever geen abonnement afsluiten op FOX Sports, maar wel af en toe een wedstrijd kijken? Daar hebben we de dagpas voor! Met een FOX Sports Dagpas kijk je 24 uur lang naar alle zenders van FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Zo ben je altijd live bij alle duels uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie of de Bundesliga.

Dagpas bestellen? Op elke ontvanger werkt het nét even anders. Check hoe het voor jou werkt. Je kunt een dagpas niet annuleren en niet bestellen voor Ziggo Sport Totaal.

FOX Sports On Demand

Heb je een wedstrijd van je favoriete club gemist? Met FOX Sports Gemist kijk je wedstrijden gewoon op een later moment, tot wel 10 dagen na de live-uitzending. Daarnaast heb je ook toegang tot alle samenvattingen, Club TV en FOX Sports DOC. FOX Sports Gemist open je op alle tv-zenders van FOX Sports met de rode knop van je afstandsbediening.

Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredevisie Combideal

Vanaf 1 augustus 2017 is Ziggo BV de leverancier van FOX Sports.

Niet genoeg aan de Eredivisie?

Met Ziggo Sport Totaal & FOX Sports Eredivisie combineer je het beste
nationale voetbal met de beste (inter) nationale sport. Geniet van Europees topvoetbal zoals de Champions League, La Liga, Premie League en Serie A. Maar ook de Formule 1, Tennis, Golf, NBA, Hockey en meer.