Overslaan en ga naar inhoud
Spannende serie Netflix

Spannende serie Netflix

Laat je inspireren!

 

Op zoek naar Netflix-series die je aan de buis gekluisterd houden? Wij hebben speciaal voor jou vijf spannende series op Netflix uitgezocht die je móet zien. Ontdek ze hieronder!

De spannendste Netflix-series

Beleef spannende series met Netflix bij Ziggo

Laatste update: 15 maart 2024

1. Ferry: de serie
1. Ferry: de serie

2023, 1 seizoen

Onze eerste spannende aanrader is er een van eigen bodem. De serie Ferry gaat over hoe Ferry Bouman als XTC-producent zijn carrière begint in de onderwereld van Brabant.

Samen met zijn vrienden en zwager gaat hij het opnemen tegen een andere grote drugsbaas in Brabant: Arie Tack. Maar ruzie met een drugsbaas is het laatste wat je wilt hebben…

Deze serie is de prequel van het bekende verhaal van Undercover, nog zo'n spannende serie die wij iedereen kunnen aanraden. Verwacht grimmige situaties gemixt met humor en romantiek.

Ferry is er eentje die je moet kijken!  

 

2. Fool Me Once
2. Fool Me Once

2024, 1 seizoen

Een nieuwe spannende serie op Netflix, is Fool Me Once. Het verhaal van deze serie begint op de begrafenis van de man van ex-militair Maya. Haar man is vermoord en rechercheurs werken hard om te onderzoeken hoe deze zaak in elkaar zit.

In het begin lijkt dit misschien een normale whodunit. Maar al snel verandert alles, als Maya’s man opeens terug te zien is op recente beelden van een nanny cam.

Geheimen van vroeger komen naar boven. Alles en niks staat met elkaar in verbinding. Wanneer de hoofdrechercheur ook nog ziek begint te worden, is niets meer wat het lijkt.

Fool Me Once is een mysterieuze serie die onmogelijk is om niét te bingen, kijken dus!

 

3. The Sinner
3. The Sinner

2017, 4 seizoenen

The Sinner is een spannende psychologische thriller serie. Seizoen 1 begint met een schokkende moord op klaarlichte dag. De dader is gelijk bekend. De vraag is hier dan ook niet wie het heeft gedaan, maar vooral waarom diegene het gedaan heeft.

In elk seizoen wordt Detective Harry Ambrose geconfronteerd met een nieuwe zaak, inclusief de bijbehorende complexe psychologische puzzels. Volg Ambrose, terwijl hij dieper graaft in de duistere geheimen en verborgen motieven van de verdachten.

In iedere aflevering neemt de zaak een nieuwe wending, waardoor je aan het scherm gekluisterd blijft. Kijk mee en ontrafel de ware aard van de mysteries!

 

4. Squid Game
4. Squid Game

2021, 1 seizoen

We hebben al eerder geschreven over Koreaanse Netflix-series die wij iedereen aanraden. Maar in dat lijstje hebben we nog niet deze mega spannende serie besproken!

Squid Game gaat over een groep wanhopige mensen die enorme schulden hebben en worden uitgenodigd om deel te nemen aan een mysterieus spel. Wat begint als een kans om hun financiële problemen op te lossen, verandert al snel in een angstaanjagende strijd om te overleven.

Een potje verstoppertje was nog nooit zó spannend (en dodelijk). Seizoen 1 al gezien? Goed nieuws want er komt een tweede seizoen aan!   

 

5. Ozark
5. Ozark

2017, 4 seizoenen

Onze laatste aanrader is de zenuwslopende serie Ozark. Het verhaal volgt Marty Byrde, een financieel adviseur die gedwongen wordt om zijn familie te verplaatsen naar de Ozarks in Missouri.

Hier moeten ze geld witwassen voor een gevaarlijke drugsbaas. Marty en zijn vrouw Wendy proberen wanhopig hun gezin te beschermen terwijl ze verstrikt raken in een web van criminaliteit en corruptie.

Een poging om te overleven verandert al snel in een kat-en-muisspel vol verraad en onverwachte wendingen. Grijp je popcorn er maar bij, want dit wordt spannend!  

 

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht