Overslaan en ga naar inhoud

Digitale Radio

Naast digitale tv-zenders, biedt een abonnement op digitale televisie ook een breed aanbod aan digitale radiozenders. Je geniet van de beste muziek ter wereld met digitale radio. Met digitale televisie heb je namelijk toegang tot meer dan 90 radiozenders

De zenders bieden een uitgebreide keuze aan muziekstijlen, genres en culturen voor elke muziekliefhebber.

90+ radiozenders

Kies je favoriete muziek uit veertig non-stop digitale muziekzenders die 24 uur per dag, 7 dagen per week te beluisteren zijn. Geen van de vakkundig geprogrammeerde zenders heeft onderbrekingen voor reclame of presentatoren - er wordt puur muziek gedraaid.

Bekende radiozenders

Naast de speciale themazenders kun je met digitale televisie ook genieten van ruim vijftig radiozenders die standaard te ontvangen zijn via de kabel. Onder deze radiozenders vallen regionale en nationale zenders tot aan buitenlandse en speciale zenders.

Ieder genre een zender

Klassieke muziek, soul, muziek van de sixties tot de nineties, urban en lokale muziek - ook je lievelingsmuziek vind je op de radio. Voor elke sfeer een zender: een bezoekje van vrienden, voorbereidingen op een avondje stappen, of juist een avondje op de bank.

Digitale Radio | Televisie | Ziggo

De digitale radiozenders

De veertig digitale radiozenders bieden stuk voor stuk muziek in een specifiek genre aan. Er zijn radiozenders voor cool jazz, disco classics tot aan kalme klassieke muziek en loungemuziek. Bekende radiozenders, zoals 3FM en Q-music, vind je ook terug op je televisie.

Radio én muziekzenders

Ontdek het 'eigen' geluid van de muziekzenders. Of bepaal je eigen keuze met Muziek On Demand. Volg concerten 'live'. Geniet van meer dan 2500 clips uit de meest uiteenlopende genres. Ervaar het gemak van onze playlists. Zing enthousiast mee met de karaokeclips. Met onze muziekzenders is er altijd voor iedereen genoeg om naar te luisteren én te kijken.

Digitale Radio | Televisie | Ziggo

Hulp bij TV & Radio

Heb je hulp nodig bij de installatie of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten? Ga dan snel naar onze Klantenservice.

Hulp bij het instellen van je tv