Videoland

Op de Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini

Onbeperkt series en films kijken? Dat kan echt overal. Je kijkt Videoland gewoon op je Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini. Je kijkt Videoland natuurlijk ook nog via je smartphone, tablet en laptop of pc. Hier leggen we uit hoe het werkt.

Dit heb je nodig voor Videoland

Wat kost Videoland bij Ziggo?

Je sluit een abonnement rechtstreeks af bij Videoland. Op de site van Videoland zie je de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Sinds 2018 verloopt de facturatie van Videoland niet meer via Ziggo, maar via Videoland zelf. Als je Videoland wil kijken kun je je rechtstreeks aanmelden bij Videoland

  1. Ga naar de website van Videoland en log in met je RTL account.
  2. Veel kijkplezier!
  1. Download de app uit de Google Playstore als je een Android apparaat hebt. Heb je een iPad of iPhone? Download de app dan uit de Appstore.
  2. Start de app en log in met je RTL account.
  3. Veel kijkplezier!

In het aanbod van Videoland worden standaard geen titels vertoond uit het erotiekaanbod. Toegang tot het erotiekgedeelte krijg je alleen als je 18 jaar of ouder bent. Om titels uit het erotiekaanbod te kijken doet de beheerder van het Videoland account het volgende:

  1. Ga naar je account.
  2. Klik op het profiel waaraan je het erotiekaanbod wilt toevoegen.
  3. Selecteer Ja, ook 18 jaar en ouder.
  4. Beveilig het profiel met een zelfgekozen viercijferige pincode. Hiermee voorkom je dat andere (jongere) gezinsleden onbedoeld de titels uit het 18+ aanbod kunnen zien. Kies je voor een profiel zonder pincode? Dan krijg je geen toegang tot het erotiekaanbod.
  5. Voor het erotiekgedeelte klik je bij films op filters, dan op genre en dan kies je Erotiek.

Wanneer je de Mediabox XL opstart en direct op kanaal 151 zet, start de Videoland-app soms niet automatisch. Dit komt doordat de Mediabox nog niet helemaal is opgestart. Je lost dit op door even te zappen naar een ander kanaal. Na ongeveer een minuut kun je dan weer teruggaan naar kanaal 151.

Wanneer je de mediabox opstart en direct op kanaal 151 zet, start de Videoland-app soms niet automatisch. Dit komt doordat de mediabox nog niet helemaal is opgestart. Je lost dit op door even te zappen naar een ander kanaal. Na ongeveer een minuut kun je dan weer teruggaan naar kanaal 151.

Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini
Is de app vastgelopen? Los dit eenvoudig op door de app opnieuw op te starten. Zap even naar een ander kanaal en ga vervolgens weer terug naar kanaal 151. De app start nu opnieuw op. Of start de app via Menu, TV Apps

Smartphone of Tablet
Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Meer weten over de juiste instellingen en systemen? Kijk op de website van Videoland voor meer informatie.

Laptop of PC
Krijg je een foutmelding te zien of lukt het niet om video's te starten? Dit kan te maken hebben met de instellingen van je browser. Kijk op de website van Videoland voor meer informatie.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo