Overslaan en ga naar inhoud

Film1

Heb je een abonnement op Film1? Dan kijk je met de gratis Film1-app ook op je smartphone, tablet en computer naar de beste films. Zo heb je altijd en overal binnen de EU toegang tot de films van Film1.

Dit heb je nodig voor Film1

Met Film1 kijk je on demand naar de leukste films op je smartphone, tablet, of computer.

Voor Film1 heb je nodig:

Ouderlijk toezicht instellen

Film1 biedt je de beste films on demand. Niet alle films zijn geschikt voor jonge kijkers. Daarom kun je films afschermen met een pincode. Dat heet 'ouderlijk toezicht'. We laten je zien hoe je ouderlijk toezicht instelt.

Apparaten beheren

Zodra je met een apparaat inlogt op Film1 wordt het apparaat gekoppeld aan je account. Je kunt tot maar liefst vier apparaten aan je abonnement koppelen. Wil je een apparaat vervangen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe pc of tablet hebt gekocht? Dan ontkoppel je een apparaat eenvoudig van je account. We laten je zien hoe je je apparaten beheert.

Een apparaat vervangen kan 1 keer per 30 dagen.

Handige Film1 weetjes

  • Gebruik je een Android smartphone of tablet? Dan heb je minimaal Android versie 4.0.3. nodig om de app te installeren. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
  • Gebruik je een iPhone of iPad? Dan heb je minimaal versie 6.1 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. iOS 6.1 is beschikbaar voor de iPad 2 en nieuwer en voor de iPhone 4 en nieuwer.
  • De Film1-app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Heb je net Film1 besteld? Dan kan het nog 48 uur duren voordat je ook kunt inloggen bij Film1 met je inloggegevens voor Mijn Ziggo. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Film1 installeer je op maar liefst vier apparaten. Je kunt het op één apparaat actief gebruiken. Dat betekent dat het niet mogelijk is om met twee apparaten tegelijk een film te bekijken.

Film1 heeft een internetsnelheid van minimaal 500 Kbit/s nodig om goed te werken. Dat is maar een halve Mbit. Met een gemiddelde wifi-verbinding of met een 3G- of 4G-verbinding kun je dus prima naar het uitgebreide aanbod van Film1 kijken.

Om Film1 op je computer te bekijken heb je Microsoft Silverlight nodig. Gebruik je de browser Google Chrome of Microsoft Edge? Dan kan het zijn dat Microsoft Silverlight niet werkt en je Film1 niet kunt gebruiken. Dat los je op door Internet Explorer te gebruiken als browser.

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei.

Heb je Film1, maar heb je geen beeld op de Film1-kanalen 101 t/m 104 op je televisie met mediabox of CI+ module? Check dan je abonnement. Deze kanalen zijn alleen beschikbaar met een Ziggo abonnement op Film1.

Engelse films worden automatisch voorzien van Nederlandse ondertiteling. Bij Nederlandse films is geen ondertiteling mogelijk.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo