Film1 Go

Heb je een abonnement op Film1? Dan kijk je met de gratis Film1 Go app ook op je smartphone, tablet en computer naar de beste programma's van Film1. Zo heb je altijd en overal in Nederland on demand toegang tot bijna alle films en series van Film1.

Dit heb je nodig voor Film1 Go

Met Film1 Go kijk je on demand naar de leukste films en series op je smartphone, tablet, of computer.

Voor Film1 Go heb je nodig:

Ouderlijk toezicht instellen

Film1 Go biedt je de beste Film1-films en -series on demand. Niet alle films zijn geschikt voor jonge kijkers. Daarom kun je films en series afschermen met een pincode. Dat heet 'ouderlijk toezicht'. We laten je zien hoe je ouderlijk toezicht instelt.

Apparaten beheren

Zodra je met een apparaat inlogt op Film1 Go wordt het apparaat gekoppeld aan je account. Je kunt tot maar liefst vier apparaten aan je abonnement koppelen. Wil je een apparaat vervangen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe pc of tablet hebt gekocht? Dan ontkoppel je een apparaat eenvoudig van je account. We laten je zien hoe je je apparaten beheert.

Handige Film1 Go weetjes

  • Gebruik je een Android smartphone of tablet? Dan heb je minimaal Android versie 4.0.3. nodig om de app te installeren. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
  • Gebruik je een iPhone of iPad? Dan heb je minimaal versie 6.1 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. iOS 6.1 is beschikbaar voor de iPad 2 en nieuwer en voor de iPhone 4 en nieuwer.
  • De Film1 Go app is niet beschikbaar voor Windows Phone.

Heb je net Film1 besteld? Dan kan het nog 48 uur duren voordat je ook kunt inloggen bij Film1 Go met je Mijn Ziggo inloggegevens. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Film1 Go installeer je op maar liefst vier apparaten. Je kunt het op één apparaat actief gebruiken. Dat betekent dat het niet mogelijk is om met twee apparaten tegelijk een film of serie te bekijken.

Film1 Go heeft een internetsnelheid van minimaal 500 Kbit/s nodig om goed te werken. Dat is maar een halve Mbit. Met een gemiddelde wifi-verbinding of met een 3G- of 4G-verbinding kun je dus prima naar het uitgebreide aanbod van Film1 Go kijken.

Om Film1 Go op je computer te bekijken heb je Microsoft Silverlight nodig. Gebruik je de browser Google Chrome of Microsoft Edge? Dan kan het zijn dat Microsoft Silverlight niet werkt en je Film1 Go niet kunt gebruiken. Dat los je op door Internet Explorer te gebruiken als browser.

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei.

Heb je Film1, maar heb je geen beeld op de Film1-kanalen 101 t/m 104 op je televisie met mediabox of CI+ module? Check dan je abonnement. Deze kanalen zijn alleen beschikbaar met een Ziggo abonnement op Film1.

Engelse films en series worden automatisch voorzien van Nederlandse ondertiteling. Bij Nederlandse films en series is geen ondertiteling mogelijk.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo