F1 TV Pro

Speciaal voor Ziggo klanten met een Ziggo Sport Totaal-pakket

Hoe werkt het? In 3 simpele stappen

 • een abonnement op Ziggo Sport Totaal via Ziggo. (Net Ziggo Sport Totaal besteld? Dan kun je over 24 uur F1 TV Pro koppelen)
 • een Mijn Ziggo account
 • een smartphone, tablet of computer

Doorloop eerst onderstaande stappen voordat je de app downloadt. Je kunt in de app zelf niet je F1 account koppelen met je Mijn Ziggo account.

1. F1 TV Pro account

Maak een F1 account aan of log in met je bestaande F1 account. 

Tablet of smartphone

2. Koppel het F1 account

Koppel het F1 account vervolgens aan je Mijn Ziggo account. Heb je deze nog niet? Registreer je dan nu
Tip: hou je Ziggo klantnummer bij de hand. Deze vind je onderaan onze e-mails of op je factuur.

Download Ziggo GO

3. Inloggen en kijken

Ga naar f1tv.formula1.com of download de F1 TV app uit de store en log in met je F1 account.

Welke F1 app kun je gebruiken?

F1 TV Pro

De F1 TV Pro app geeft toegang tot de volgende livestreams:

 • elke sessie op de baan van alle GP's
 • toegang tot alle onboard-camera's en boardradio 
 • livestream van F2, F3 en Porsche Supercup
 • Terugkijken van de races
F1 TV Access

De F1 app geeft volledige toegang tot achtergrond info. Zoals:

 • live timing
 • telemetriegegevens 
 • drivers tracker-kaart 
 • bandengebruik

Installeren

 • Gebruik je een Android smartphone of tablet? Dan heb je minimaal Android versie 5.0 nodig om de app te installeren. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
 • Gebruik je een iPhone of iPad? Dan heb je minimaal versie 10 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren.

Ja, je hebt een F1 account nodig als je gebruik wil maken van de F1 TV Pro. Die maak je gemakkelijk aan en koppel je aan je Mijn Ziggo account. Volg daarvoor de stappen hierboven. Alleen dan weet Formule 1 dat je recht hebt op een gratis account dat hoort bij je Ziggo Sport Totaal pakket van Ziggo.

Gebruiken

Je kunt met maar liefst drie apparaten tegelijk de F1 TV Pro gebruiken. Als je met een vierde apparaat inlogt, logt het apparaat met de oudste verbinding automatisch uit. 

Let op: De stream van de race, dus ook de head to head / battle mode, kun je maar op één apparaat kijken. Op de andere apparaten kun je dan bijvoorbeeld de statistieken en bandeninfo bekijken. 

Ja, met je Nederlandse F1 TV Pro abonnement kun je overal in de EU live en On Demand de F1 GP’s kijken als je verbonden bent met internet (wifi, 3G of 4G).

Problemen

Je kunt je F1 TV Pro account koppelen als je Ziggo Sport Totaal ook met Ziggo Go (via ziggogo.tv en de app) kunt bekijken. Dit kan 24 uur duren. Als dit werkt, kun je je F1 account koppelen aan je Mijn Ziggo account zoals hierboven uitgelegd. 

Heb je net Ziggo Sport Totaal besteld? Controleer of de zender Ziggo Sport Racing op kanaal 404 al werkt op je mediabox. Dit kan meestal na een uurtje. Tot die tijd kijk je Formule 1 uiteraard ook via kanaal 14 op je televisie of via Ziggo GO. 

Duurt het langer dan 24 uur? We helpen je graag. Kies zelf hoe je contact met ons opneemt.

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei. Kom je er niet uit? Kijk dan op de klantenservicepagina van Formule 1 TV Pro.

 

Veelgestelde vragen

Heb je al een betaald F1 TV Pro of F1 Access abonnement bij Formule 1? Dan moet je deze zelf opzeggen bij Formule 1.

Let op: al een gratis F1 TV Pro account aangevraagd? Zeg dan het juiste abonnement op.

Had je al een F1 account? Dan kun je het beste even uitloggen en daarna weer inloggen. Je nieuwe kijkrechten worden dan opgehaald. 

Wanneer je via internet naar een live stream kijkt heb je altijd een vertraging van een aantal seconden. Dit komt doordat de beelden eerst moeten worden omgezet (getranscodeerd) en verplaatst. Hierdoor zal de live-uitzending circa 20 seconden tot 1,5 minuut vertraging hebben in vergelijking met de beelden die je via kanaal 14 kijkt. 

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om de F1 TV Pro streams te streamen naar je tv via Chromecast en/of AirPlay. Later zal Formule 1 dit toevoegen.