Overslaan en ga naar inhoud

ESPN Watch

Heb je een abonnement op ESPN Compleet? Dan kijk je met ESPN Watch gratis op je smartphone, tablet en computer naar de beste programma's van ESPN. 

Dit heb je nodig voor ESPN Watch

ESPN Watch is beschikbaar op:
Web, iOS en Android. Voor gebruik op TV ondersteunen de apps Chromecast en Airplay.

Handige ESPN Watch weetjes

  • De laatste versie van de ESPN-app is op dit moment 6.42 (update 28-4-21) 
    Je vindt 

Heb je nog een oudere versie van de app geïnstalleerd staan? Dan werkt hij mogelijk niet goed. Update de app in de Play Store of App Store op je smartphone of tablet.

  • Gebruik je een Android smartphone of tablet? Dan heb je minimaal Android versie 5.0 nodig om de app te installeren. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
  • Gebruik je een iPhone of iPad? Dan heb je versie 13 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. Bekijk alle mogellijkheden op ESPN (update 28-4-21)

  • De ESPN-app is niet beschikbaar voor Windows Phone.
  • De ESPN-app is niet beschikbaar voor de Xbox One.

Heb je net ESPN besteld? Dan kan het nog 48 uur duren voordat je ook kunt inloggen bij ESPN Watch met je gegevens voor Mijn Ziggo. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Met ESPN Watch kun je met drie apparaten tegelijk kijken via hetzelfde IP-adres. Het kijken via je digitale tv-box telt niet als kijken voor ESPN Watch. 

ESPN Watch zendt live wedstrijden uit in hoge kwaliteit. Daarom raden we een internetverbinding van minimaal 10 Mbit/s aan. Je kunt via de ESPN-app live-wedstrijden kijken met een 3G- of 4G-verbinding en binnen Europa

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei. Kom je er niet uit? Kijk dan op de klantenservicepagina van ESPN.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo