Hulp bij kabels

Opnemen, Replay TV, Netflixen… Je tv is steeds vaker online. Voor de snelste en meest stabiele internetverbinding verbind je je mediabox met een internetkabel aan je modem. 

Internetkabel te lang?

De juiste kabels vind je in onze webshop.

Iets anders aan de hand?

We denken graag mee met wat je zou kunnen doen.

Kabel wegwerken

Wil je de kabel uit het zicht werken? We kunnen ons voorstellen dat je zo'n kabel niet het mooiste in de kamer vindt. De meest voor de hand liggende opties zijn dan kabelclips of -goten. Deze kun je in de bouwmarkt kopen.

Kabel trekken

We begrijpen heel goed dat je mediabox niet altijd naast je modem kan staan. Dus dan zou je een kabel van je modem of meterkast naar je mediabox moeten leggen. Niet echt een lange termijn oplossing. Als je een lege buis hebt, van je meterkast naar een plek in de buurt van je Mediabox, kun je een kabel trekken. Kun je dit niet zelf? Vraag dan iemand uit je omgeving, onze monteur of een installateur. 

Geen plek op mijn modem

Extra internetpunten geplaatst? Dan heb je waarschijnlijk geen lege poorten op je modem. Deze creëer je heel makkelijk met een netwerkswitch.

Monteur

Is het te ingewikkeld of te technisch? Geen probleem! Je bent niet de enige. Onze monteurs helpen je graag met je kabels. 

Kabel toch geen optie? Verbeter je wifi

Heb je al aan een wifibooster gedacht? Hiermee kun je via het stopcontact een extra wifipunt in de buurt van je mediabox plaatsen. 

Hulp bij kabels | Klantenservice | Ziggo
hulp bij installeren

Extra hulp

Kom je er niet uit? Of wil je meer tips over dit onderwerp? Ga dan naar de Ziggo Community.