Overslaan en ga naar inhoud

SmartWifi pods

Kies de beste wifi-oplossing voor bij je thuis

SmartWifi pods TP-Link

Set SmartWifi pods

Meest gekozen

Wil je onze allerbeste wifi oplossing met SmartWifi functie? Met deze set van 3 SmartWifi pods verdeel je de wifi eenvoudig door je huis. 

  • Set van drie SmartWifi pods
  • Eenvoudige installatie met app
  • Drie verschillende wifipunten, één sterk netwerk (mesh)
  • Voorzien van SmartWifi functie

Van 149,95 voor:
99,95
eenmalig

Niet kopen maar lenen? Dat kan ook.

Voor een vast bedrag per maand bij je abonnement.

2,50
per maand

SmartWifi pods wifi 6

SmartWifi pod wifi 6

Wil je alvast de technologie van de toekomst? Nu exclusief voor Ziggo klanten een SmartWifi startpakket met één SmartWifi pod. Bestel er één of direct zoveel als nodig om je hele huis te voorzien van Wifi 6. Ook te combineren met onze andere TP-Link SmartWifi pods.

  • Eén krachtige wifi 6 pod
  • Perfect voor huishoudens met veel apparaten
  • 10% grotere wifi dekking
  • Lagere latency bij game consoles
  • Voorzien van SmartWifi functie

Exclusief bij Ziggo
69,95 (+2,50 verzendkosten)
eenmalig

Dit product kan niet geleend worden.

Uitsluitend te koop via de Ziggo Webshop. Genoemde prijs is exclusief voor Ziggo klanten. 

SmartWifi pods

Je kunt een set van 3 SmartWifi pods kopen of lenen. Dat zijn slimme wifi-versterkers die zorgen dat je overal en altijd in huis perfecte wifi hebt. 

smartWifi pods

Voor iedereen die op elke plek thuis wil kunnen werken.

SmartWifi pods

Voor iedereen die overal in huis online wil zijn.

Hoe werkt de SmartWifi pod?

Met een meshwifi-systeem zoals SmartWifi heb je meerdere slimme wifi-punten in je huis die samen voor een optimaal draadloos netwerk zorgen. Waar je ook bent in huis, het mesh wifi-systeem zorgt ervoor dat je op die plek de beste verbinding hebt. Dat gaat allemaal vanzelf. Daarnaast controleer je gemakkelijk de status van je netwerk met de handige SmartWifi app.

Hoe werkt de SmartWifi pod
Wanneer heb je SmartWifi pods nodig?

Wanneer heb je SmartWifi pods nodig?

Overal in huis mailen, appen, sharen en videobellen. Dat willen we allemaal. En allemaal tegelijk. Ook als we naar een andere kamer lopen of de trap opgaan. Isolatie, betonnen muren en apparatuur zorgen er soms voor dat je verbinding er niet sneller op wordt.

Met onze SmartWifi pods is dat verleden tijd. De wifi bereikt je hele huis en schakelt automatisch met je mee.

Slimme hulp

Hulp van een monteur

Wifi kun je heel eenvoudig zelf verbeteren met onze online tips. En lukt dat niet, dan hebben we hulp op afstand, via chat en als je belt. We komen ook graag naar je toe wanneer je het installeren toch liever overlaat aan onze monteur. Hij rekent € 40 voor het eerste half uur en daarna € 15 per kwartier.

Veelgestelde vragen

Onze zwarte en witte modems doen niet voor elkaar onder en halen het internet met de hoogste snelheid bij je in huis. Voor perfecte wifi door het hele huis hebben beide modems SmartWifi pods nodig. Die zijn er in twee versies. De zeshoekige variant werkt alléén met de witte Ziggo modems. De kokervormige versie (TP Link Deco M4) werkt met elk modem samen. Die eerste zijn dus ideaal voor jou. Al werken die laatste net zo goed met jouw witte modem.

Merk je dat de wifi in de buurt van je modem prima is, maar wat verder in huis niet meer? Dat is heel normaal. Zeker als je huis wat groter is en als er betonnen of betegelde muren of vloeren aanwezig zijn. In dat geval bieden de SmartWifi pods een hele goede oplossing. 

Dat is voor iedereen anders. Ongeveer de helft van de consumenten geeft de voorkeur aan eigen bezit. Dat is na verloop van tijd meestal voordeliger. De andere helft leent onze apparatuur liever voor een laag bedrag per maand. Omdat we zoveel mogelijk van onze klanten willen helpen aan perfecte wifi bieden we beide mogelijkheden aan.

Verschillende mesh-wifi-systemen werken niet samen. Er zijn twee typen SmartWifi pods van Ziggo. Heb je de TP Link Deco M4? Dan kun je die uitbreiden met extra TP Link Deco pods. Heb je de zeshoekige SmartWifi pods van Ziggo? Dan kun je die uitbreiden met de pods van dat type.

Op dit moment kun je alleen nóg een set van 3 TP Link wifiboosters bestellen, of een losse, sterkere, smart wifibooster 6. Info vind je op deze pagina zelf.

Het installeren van SmartWifi pods is erg eenvoudig. Het installeren van een nieuwe smartphone is bijvoorbeeld ingewikkelder. Als je de installatie toch liever overlaat aan onze monteurs, dan komen we graag naar je toe. Je betaalt dan het lage extra-servicetarief.

De eerste pod sluit je altijd op je modem aan met de bijgeleverde internetkabel. Deze pod vervangt de wifi van je modem. De eerste en de overige pods vormen samen één (mesh-)netwerk en kunnen op twee manieren onderling worden verbonden: draadloos (via wifi) of met een internetkabel. Als je de mogelijkheid hebt om een internetkabel te gebruiken, zorgt dat altijd voor een betere verbinding. Dat is vooral belangrijk bij huizen waar de wifi zijn weg moet proberen te vinden door betonnen of betegelde muren en vloeren.

Als je op dit moment tevreden bent met je wifi raden we je vooral aan om alles te laten zoals het is. Never change a winning team 😉. Ben je niet zo tevreden met je huidige Wifibooster(s) die je van Ziggo leent? Zeg dan je abonnement op en stap over naar SmartWifi pods. Je ontvangt bij je opzegging ook instructies over het inleveren van de oude Wifibooster(s).