Overslaan en ga naar inhoud

Klaar voor de toekomst met ons GigaNet

Overal internetsnelheden tot 1 Gbit/s

1 Gbit/s op ons GigaNet

Met Ziggo ben je klaar voor de toekomst

GigaNet is stabiel, snel en veilig. Met ons glasvezel-kabel netwerk en Smartwifi heb je een perfecte verbinding naar en in je huis of op de zaak. Nu én in de toekomst. En je hebt altijd de keuze uit internetsnelheden tot 1 Gbit/s. Fijn he?

 Meer weten over hoe we ons GigaNet nog krachtiger maken? Bekijk direct het filmpje. 

We verbeteren ons netwerk continu

Ervaar ons krachtige GigaNet

Snelheid

Snel

Als eerste provider overal in Nederland internetsnelheden van 1 Gbit/s. 

Stabiel internet

Overal in huis perfecte wifi

Ziggo SmartWifi schakelt altijd naar de beste frequentie, verdeelt de wifi naar gebruik en kiest automatisch het snelste wifi-punt.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

We zijn steeds meer online en het liefst allemaal tegelijk. Daarom verbeteren en vernieuwen we ons GigaNet continu. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

Zó snel is Giga internet

Met 1 Gbit/s van Ziggo gaat het razendsnel

Films en series tegelijk kijken met het hele gezin? Dat kan. Bingewatch ongestoord je favoriete serie vanaf de bank terwijl de kinderen in de slaapkamer genieten van de nieuwste kinderfilm. Met 1 Gbit/s kijkt het hele gezin tegelijk via tv, smartphone, laptop of tablet. En dat in de hoogste kwaliteit. Warm de popcorn maar alvast op.

Veelgestelde vragen

Kom langs bij een Ziggo of Vodafone winkel in de buurt voor vragen en advies. Houd er rekening mee dat we door de huidige coronamaatregelen eerder moeten sluiten en helaas niet aanwezig zijn met onze servicebus

Je installeert het modem eenvoudig zelf met behulp van een handig stappenplan. Zo kun jij je modem installeren wanneer het jou uitkomt. Ook online staan we voor je klaar met extra stappenplannen en hulp waar nodig. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag: we sturen een monteur om je te helpen met de installatie. Uiteraard helemaal gratis. 

Ja, je krijgt een nieuw modem, de Connectbox Giga. Lees meer over de Connectbox Giga.

Iedereen die een abonnement bij Ziggo heeft of gaat nemen, kan kiezen voor snelheden van 1 Gbit/s

GigaNet

Glasvezel-kabel | SmartWifi

We zijn steeds meer online en het leven zit vol tv. Heb je Ziggo, dan gebruik je ons stabiele, snelle en veilige GigaNet. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.