Gigabit snelheid nu in regio Den Haag

En snel daarna bijna heel Nederland op ons GigaNet

Klaar voor de toekomst

1 Gbit/s met Ziggo Internet

Alle Ziggo klanten maken al gebruik van ons krachtige GigaNet. En nu heeft de regio Den Haag - na Utrecht en Hilversum - ook Internet van Ziggo met een downloadsnelheid tot wel 1 Gbit/s. Gigabit is beschikbaar in Wassenaar, Voorburg, Den Haag, Delft, Leidschendam en Nootdorp.

Zakelijke klant?

Daarom kies je voor Gigabit

De voordelen van 1 Gbit/s download via ons krachtige netwerk

Snelheid

Snel

Hoe snel? Met 1 Gbit/s heb je geen tijd meer om even iets uit de koelkast te halen terwijl je een game aan het downloaden bent.

Stabiel internet

Stabiel

Stabiel internet. Ook met deze nieuwe hoge snelheden. Zodat je probleemloos met het hele gezin tegelijk gebruik maakt van het netwerk.

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

We denken vooruit over nieuwe technologieën en we bouwen aan een steeds vernieuwend netwerk. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

Zó snel is Giga

Met 1 Gbit/s van Ziggo gaat het razendsnel

Films en series tegelijk kijken met het hele gezin? Dat kan. Bingewatch ongestoord Games of Thrones vanaf je bank terwijl de kinderen in de slaapkamer genieten van de nieuwste kinderfilm. Met 1 Gbit/s kijkt het hele gezin tegelijk via de tv, smartphone, laptop of tablet. En dat in de hoogste kwaliteit. Warm de popcorn maar alvast op.

Gigabit ook bij jou thuis?

Veelgestelde vragen

Ja, je krijgt een nieuw modem, de Connectbox Giga. Lees meer over de Connectbox Giga.

Het installeren van het modem vraagt in de meeste gevallen om iets meer expertise. Daarom komt de Ziggo monteur graag bij je langs om de Connectbox Giga te installeren. Gratis. Zodat je daarna met een gerust hart kunt genieten van je nog snellere internetverbinding.

Een paar weken voor de beschikbaarheid van Gigabit op je adres zullen we je hierover informeren, zodat je weet wanneer je Alles-in-1 Giga kunt bestellen.

GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo samen. Dit gaat verder dan vast en mobiel. Meer dan ooit ben je verbonden met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.