Ons netwerk is verbeterd

Internet tot 1 Gbit/s op ons krachtige GigaNet

Gigabitsnelheid op ons GigaNet

Met Ziggo ben je klaar voor de toekomst

We verbeteren en vernieuwen ons GigaNet continu. We maken je netwerk daarmee sneller, stabieler en slimmer. Nu én in de toekomst. We maken daarom als eerste provider 1 Gbit/s beschikbaar in heel Nederland. Hierdoor is je netwerk beter dan ooit. We doen dit regio voor regio, zonder dat we nieuwe kabels hoeven te leggen. Gigabitsnelheden zijn nu al beschikbaar in regio Utrecht, regio Den Haag, Hilversum en Rotterdam Hoogvliet.

Zakelijke klant?

We verbeteren ons netwerk continu

Ervaar ons krachtige GigaNet

Snelheid

Snel

Regio voor regio maken we 1 Gbit/s beschikbaar. Zo download je voortaan sneller dan ooit je favoriete games.

Stabiel internet

Perfecte wifi in huis

Stabiel en betrouwbaar internet. Of je nu in de keuken bent of op zolder. Bij ons heb je overal in huis gegarandeerd perfecte wifi. 

Klaar voor de toekomst

Klaar voor de toekomst

We zijn steeds meer online en het liefst allemaal tegelijk. Daarom verbeteren en vernieuwen we ons netwerk continu. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

Zó snel is Giga internet

Met 1 Gbit/s van Ziggo gaat het razendsnel

Films en series tegelijk kijken met het hele gezin? Dat kan. Bingewatch ongestoord Games of Thrones vanaf je bank terwijl de kinderen in de slaapkamer genieten van de nieuwste kinderfilm. Met 1 Gbit/s kijkt het hele gezin tegelijk via de tv, smartphone, laptop of tablet. En dat in de hoogste kwaliteit. Warm de popcorn maar alvast op.

Verdubbel je internetsnelheid

Speciaal voor Ziggo klanten: twee keer sneller internet

Ons GigaNet is verbeterd en dat vieren we samen met jou. Gewoon, omdat we blij met je zijn als klant. Verdubbel je internetsnelheid en geniet van een razendsnelle verbinding. Nu de eerste zes maanden zonder extra kosten. Daarna betaal je de reguliere prijs van het abonnement*. Bel onze speciale servicelijn en activeer direct twee keer sneller internet. 

*De aanbieding is op basis van een jaarcontract.

Gigabit - Klaar voor de toekomst met 1 Gbit | Ziggo

Bel onze speciale servicelijn
030 20 81 625 normaal tarief

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur 
Zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Veelgestelde vragen

Ja, je krijgt een nieuw modem, de Connectbox Giga. Lees meer over de Connectbox Giga.

Je installeert het modem eenvoudig zelf met behulp van een handig stappenplan. Zo kun jij je modem installeren wanneer het jou uitkomt. Ook online staan we voor je klaar met extra stappenplannen en hulp waar nodig. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag: we sturen een monteur om je te helpen met de installatie. Uiteraard helemaal gratis. 

Een paar weken voor de beschikbaarheid van gigabitsnelheid op je adres zullen we je hierover informeren, zodat je weet wanneer je Alles-in-1 Giga kunt bestellen.

GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Dit gaat verder dan vast en mobiel. Meer dan ooit ben je verbonden met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.