Win vipkaarten voor de Ziggo Dome

Ga als vip naar de Ziggo Dome

De beste concerten beleef je met Ziggo

Een optreden van je favoriete artiest bijwonen, zonder rij en mét gratis drankjes? Dat kan met #zigGOwow, waarmee we een jaar lang voor heel veel concerten in de Ziggo Dome vip-kaarten weggeven aan Ziggo klanten. Bekijk hieronder welke concerten je allemaal kunt winnen en doe mee!

Je kunt niet meer meedoen aan deze winactie. 


Wat geven we weg?
  • We verloten 2 keer 2 vipkaarten (t.w.v. € 150) voor elk van de openbare events van de aankomende twee maanden in de Ziggo Dome tot en met 31 december 2019, inclusief gratis drankjes. Kom je met de auto? Dan krijg je van ons een gratis parkeerkaart.

Een kleine greep uit de Ziggo Dome-agenda

De beste artiesten uit binnen- en buitenland, het beste geluid en de beste locatie: de Ziggo Dome heeft het allemaal. Niet zo gek dat de Dome inmiddels in de top 5 van meest succesvolle concertzalen ter wereld staat. En met zo'n honderd concerten per jaar is er altijd iets te beleven. Zóveel concerten passen niet op één pagina. Wil je een compleet overzicht?

Veelgestelde vragen:

Heel simpel: druk op de knop 'Kies je favoriete concert'. Geef in het formulier aan naar welk concert je zou willen gaan, vul je gegevens in en druk op de verzendknop. En dan? Nagelbijten maar!

Nee, voor deze gave prijs moet je Ziggo klant zijn. We controleren altijd of je echt klant bent. Nog geen Ziggo klant? Bekijk dan eens onze toffe aanbiedingen!

Wil je de actievoorwaarden nog eens nalezen? Dat doe je hier: actievoorwaarden.

Smaakt deze winactie naar meer? Neem dan eens een kijkje onze prijsvragen-pagina.

Meer prijsvragen: