Ziggo Music Session: Bastille

Ziggo Music Session: Bastille

Dichterbij dan ooit! Alleen voor Ziggo klanten

Op 10 maart sloot Bastille hun Still Avoiding Tomorrow-tour af in een bomvolle Ziggo Dome. Speciaal voor Ziggo klanten gaf de band diezelfde dag nóg een optreden op een unieke locatie. Fans genoten van hun mooiste nummers en stelden de band brandende vragen tijdens de Ziggo Music Session!

Let op: deze actie is afgelopen.

Bekijk de aftermovie

Ziggo Music Session: Bastille

De actie is verlopen.

Deze winactie loopt t/m 4 maart 2019 | Lees de actievoorwaarden

Het succes van Bastille

Het afgelopen decennium verliep als een wervelwind voor het viertal, bestaande uit frontman Dan Smith, toetsenist Kyle Simmons, bassist en gitarist Will Farquarson en drummer Chris Wood. De band heeft meer dan 500 shows gespeeld op zes continenten en heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht. Zowel het debuutalbum Bad Blood als de opvolger, Wild World, bereikten de nummer 1-positie in de Britse hitlijsten en de top 10-positie in de VS.

Frontman Dan Smith: "We've spent most of this last year working on loads of new music and touring different versions of our songs so now we're so excited to head back out and play a bunch of new songs in the lead up to our new album." 

Vijf feiten over Bastille:

  • Bastille (gestileerd als BΔSTILLE) is een Britse alternatieve-rockband uit Londen.
  • De singer-songwriter Dan Smith richtte Bastille eerst op als soloproject, en nodigde daarna wat van zijn vrienden uit om een groep te vormen.
  • Het kwartet bestaat uit Dan Smith, Chris 'Woody' Wood, Kyle Simmons en Will Farquarson.
  • De band ontleende zijn naam aan de bestorming van de Bastille die plaatsvond op 14 juli 1789, de Franse nationale feestdag, tevens Dan Smith's verjaardag. 
Vijf feiten over Bastille

Ziggo Music Session: voor diehardfans

Met een selecte groep diehardfans (50 - 100 man) luisteren naar een aantal nummers én ook nog eens de mogelijkheid krijgen om je held(en) het hemd van het lijf te vragen: dat is een Ziggo Music Session. 

Het is een intieme ervaring, exclusief voor Ziggo klanten. Wil je een indruk krijgen van zo’n Ziggo Music Session? Bekijk hieronder de aftermovies van Snow Patrol en Guus Meeuwis! 

Ziggo Music Session: Bastille
Ziggowow

Meer wow met #ZigGOwow

Deze winactie is onderdeel van #zigGOwow. Elke maand geven we unieke 'wow-ervaringen' weg. Een nachtje slapen in de Johan Cruijff ArenA, een meet-and-greet met je grootste muziekidool of een jaar lang op de beste plekken in de Ziggo Dome of bij Ajax. Meer weten over #zigGOwow?