Toch naar GoT in de bios?

Toch naar GoT in de bios?

Maak kans op de laatste exclusieve kaarten

Op 20 mei brengen Ziggo en Pathé de allerlaatste aflevering van Game of Thrones naar 19 bioscopen door het land. Nog geen kaarten kunnen bemachtigen? Speciaal voor Ziggo klanten hebben we nog plaatsen voor de exclusieve viewing in Pathé Amsterdam Arena en Pathé Utrecht Rembrandt. 

Hoe ziet de exclusieve finale viewing eruit?

Tijdens de exclusieve finale viewing in Pathé Arena sta jij op de rode loper tussen de BN’ers en pers en kun je plaatsnemen op de Iron Throne. Voor klanten die wat verder van Amsterdam vandaan wonen hebben we ook een viewing toegevoegd in Pathé Utrecht Rembrandt. In beide gevallen kijk je naar de allerlaatste aflevering van Game of Thrones op het grote scherm. 

Toch naar GoT in de bios?

In één van de geselecteerde Pathé-bioscopen

Ik wil erbij zijn!

De exclusieve finale viewing vindt plaats op 20 mei vanaf 18.30 uur in Pathé Amsterdam Arena en vanaf 19.00 uur in Pathé Utrecht Rembrandt. Alleen Ziggo klanten kunnen meedoen aan de actie en maken kans op twee kaarten voor dit unieke evenement. Meld je hieronder aan en misschien ben jij bij de exclusieve voorstelling!

De actie is verlopen

Aanmelden kon tot en met dinsdag 14 mei 2019 | Bekijk de actievoorwaarden

vodafone_ziggo

Combineer je Ziggo én Vodafone?

Heb je Vodafone en Ziggo? Dan maak je kans op de beste stoelen en een vip-ontvangst, zodat je als een koning(in) kunt genieten van de historische ontknoping. 

Praktische informatie

Wanneer: maandag 20 mei
Waar: Pathé Amsterdam Arena 
Tijd: aanvang 18.30 uur, start aflevering 19.30 uur

Waar: Pathé Utrecht Rembrandt
Tijd: aanvang 19.00 uur, start aflevering 19.30 uur

Winter is Here

Het laatste seizoen van Game of Thrones is in volle gang. Na acht seizoenen eindigt de hitserie met een bloedstollende seizoensfinale. Tot en met 20 mei komt er elke maandag een nieuwe aflevering online. Zodra de nieuwste aflevering te zien is, melden we dat op deze pagina. Check meteen onze laatste Game of Thrones-updates. Ook op Facebook houden we je op de hoogte.  

Meer Game of Thrones: