Win Bohemian Rhapsody-reis naar Londen

Play the Game

Win een exclusieve Bohemian Rhapsody-reis naar Londen

In de bioscopen was muziekfilm Bohemian Rhapsody – over het leven van Freddie Mercury en de andere bandleden van de Britse supergroep Queen – al een succes. Ook bij Ziggo On Demand wordt hij nu vaak gehuurd. Hét moment om een prachtige koninklijke reis naar Londen te winnen!

Publicatiedatum: 3 juni 2019

Londen speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Queen. Alle bandleden studeerden er (van grafische kunst tot tandheelkunde en van techniek tot astronomie) en Freddie Mercury woonde er tot zijn dood in 1991.

En de band speelde er memorabele concerten: in 1975 in rocktempel Hammersmith Odeon, een jaar later voor 150.000 man in Hyde Park en natuurlijk het historische optreden in Wembley Stadium tijdens Live Aid in 1985. Waar anders ga je dus als winnaar beter heen dan naar Londen? Droom je al van de prijs? Don’t lose your head.

Win Bohemian Rhapsody-reis naar Londen
freddy

Naar Londen?

De inzendtermijn is verlopen.

De actie loopt tot en met 24 juni 2019 | Actievoorwaarden

Gimme the prize

Jij en een wel heel gelukkige andere persoon naar keuze kunnen dit winnen:

  • Retourvluchten of treinreis van Amsterdam naar Londen met retourtransfers van de luchthaven of het station in Londen.
  • Accommodatie: drie nachten in een luxe hotel in Londen.
  • Een ‘vip Bohemian Rhapsody’ Tour van ongeveer 3,5 uur door Londen, samen met wereldberoemd Queen-expert Jim Jenkins, die tevens een vriend van de band was. Inclusief een bezoek aan de belangrijkste filmlocaties uit de film ‘Bohemian Rhapsody’ en talloze iconische locaties die zijn bezocht door Freddie Mercury en de band.
  • Rockstar-diner: geniet van een diner in The Hardrock Café (ter waarde van £80 per persoon).
  • Killer Queen Karaoke Night: zing ‘Don’t Stop Me Now’ terwijl je naar een van de beste karaokebars gaat in het bruisende Londense Soho. Het wordt je ultieme avond uit, inclusief 2 uur lang een privécabine en een fles prosecco of een emmer bier.
  • Lunch bij The Champion: ga naar Notting Hill en lunch in Freddie’s favoriete pub! De lunch is ter waarde van £40 per persoon en inclusief transfer vanaf en naar het hotel.
  • Exclusieve Goody Bag van Bohemian Rhapsody merchandise en een special geselecteerde print uit de Queen-archieven.

Kijk Bohemian Rhapsody

Bij Ziggo On Demand

Dit is een film die je echt niet wil missen. Zet je home cinema set vast op volume 11, want er valt heel wat te genieten. Van het harde werken voor de roem tot het epische Live Aid concert: het leven van Freddie Mercury en de andere leden van de band Queen gaat je niet in de koude kleren zitten. It takes your breath away.

Win Bohemian Rhapsody-reis naar Londen

Gelukkig hebben we de foto's nog: