Kickboksen en MMA live kijken bij Ziggo

Kickboksen en MMA kijken bij Ziggo

Zo kijk je live Glory, UFC, Bellator en WFL

Wil je UFC kijken met Cormier en McGregor? Of ga je voor Glory kickboksen met Rico Verhoeven en Badr Hari? Welke vechtsport je ook kiest, met Ziggo beland je in de juiste ring.

Glory en UFC live kijken

Vanaf 2019 kijk je UFC op Veronica kanaal 8. In deze MMA-competitie komen wereldsterren als Cormier, Khabib en McGregor in actie. Glory kickboksen is in 2018 al naar Veronica verhuisd. Maar er zijn nog meer vechttoernooien. Wat dacht je van Bellator en WFL op Spike kanaal 16?

WFL live kijken

De WFL (World Fighting League) is opgericht door Melvin Manhoef en richt zich vooral op kickboksen en MMA (Mixed Martial Arts). Nieuw bij Spike is het programma Boxing Influencers, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in de ring. Rappers en vloggers hebben vooraf een grote mond, maar wie is de sterkste in de ring? Je ziet het bij Spike kanaal 16. 

Glory kickboksen live kijken op tv
Hollandse glorie

Nederland kent al sinds jaar en dag veel vechtsporters die tot over de landsgrenzen ontzag inboezemen. De specifieke Nederlandse kickboks-stijl staat zelfs internationaal bekend als de Dutch School, met legendarische vechters als Peter Aerts, Ernesto Hoost, Sem Schilt en Remy Bonjasky.

Tegenwoordig zijn de smaakmakers vechters als Nieky Holzken, voormalig wereldkampioen in het weltergewicht bij Glory. Of wereldkampioen kickboksen Ismael Londt. Alistair Overeem is ook lekker bezig als MMA-vechter en kickbokser. De voormalig Strikeforce-kampioen zwaargewicht staat hoog op de officiële ranglijst van de UFC.

Kijk met Ziggo GO

Ben je niet thuis en wil je live kickboksen kijken? Of beginnen je kinderen al te gillen als je de tv op een vechtsport zet? Kijk je favoriete knokpartij gewoon met de gratis Ziggo GO app. In de hele EU.

Dit zie je op Ziggo Sport: