Vechtsport bij Ziggo

Vechtsport

Knock-out met Ziggo Sport, FOX Sports en Spike

Zit je tot in de late uurtjes aan de buis gekluisterd en ben je gek van vechtsport? Dan ben je bij Ziggo Sport en FOX Sports in de juiste ring beland.

Vechtsport op tv

FOX Sports zendt al enkele jaren de hardste UFC-gevechten live uit. Spike klapt Bellator en WFL op je televisie (Ziggo kanaal 16). En Ziggo Sport doet verslag van het glorieuze Glory! Herinner je je die legendarische partij tussen Badr Hari en Rico Verhoeven nog, tijdens de 36ste Glory? Hopelijk mogen we nog veel meer van dat soort topgevechten aanschouwen! In het filmpje hieronder zie je nog eens hoe de twee bazen elkaar uitdaagden tijdens de persconferentie voor hun gevecht.

What's on?

Wil je precies weten wanneer je vechtsport op tv kunt zien?

De Hollandse School
De Hollandse School

Vechtsport. Kicken! Nederland kent al sinds jaar en dag veel vechtsporters die tot over de landsgrenzen ontzag inboezemen. De specifieke Nederlandse kickboks-stijl staat zelfs internationaal bekend als de Dutch School, met legendarische vechters als Peter Aerts, Ernesto Hoost en Sem Schilt. Tegenwoordig zijn de smaakmakers vechters als Nieky Holzken, voormalig wereldkampioen in het weltergewicht bij Glory. Of wereldkampioen kickboksen Ismael Londt. Alistair Overeem is ook lekker bezig als MMA-vechter en kickbokser. De voormalig Strikeforce-kampioen zwaargewicht staat hoog op de officiële ranglijst van de UFC.