ESPN dagpas bestellen

Bestel een dagpas

voor ESPN International

Via deze pagina kun je voor een aantal oudere mediaboxen van Ziggo online een dagpas bestellen voor ESPN Eredivisie of ESPN International. Tip: bestellen kan al een week van te voren. Dan weet je zeker dat je op de dag zelf geen moment mist van de wedstrijd.

Ontdek de live wedstrijden per zender

Klik op een van de logo's om een dagpas te kiezen

Tip: bestellen kan al een week van te voren. Dan weet je zeker dat je op de dag zelf geen moment mist van de wedstrijd.

Veelgestelde vragen

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 426 kijk je als abonnementhouder van ESPN of als je online een dagpas hebt besteld.

Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen 461 tot en met 466. Tijdens het bestellen van je dagpas zie je waar je kunt kijken.

Je kunt kiezen uit twee dagpassen: ESPN Eredivisie en ESPN International. Bekijk onder het kopje 'Ontdek de live wedstrijden per zender' op deze pagina welke live events er in de dagpas zitten.

Je hebt keuze uit twee dagpassen: ESPN Eredivisie en ESPN International. Als je hierboven een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas. 

De nummers van de kanalen waarop je kunt kijken zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt.