background

Bestel een dagpas

voor FOX Sports Eredivisie en International

Met een dagpas kijk je 24 uur lang topsport op FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Zo mis je geen topduel. Kies een zender, ontdek de live wedstrijden en bestel een dagpas.

24 uur lang topsport voor € 7,95

Geen abonnement op FOX Sports maar je wil toch genieten van de topwedstrijden? Voor slechts € 7,95 kijk je van ’s ochtends 8.00 uur tot 8.00 uur de ochtend erop naar alle sportkanalen van FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Deze kanalen vind je op de volgende zenders:

  • FOX Sports Eredivisie kijk je op kanaal 421, 422 en 423.
  • FOX Sports International kijk je op kanaal 424, 425 en 426.
Dagpas bestellen?

Bestellen kan al een week van tevoren. Hiermee weet je zeker dat je op de dag zelf alle kunt zien. Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders. Je kunt ook alleen met een HD-Mediabox bestellen. Lees hoe je de dagpas bestelt en zie of je mediabox geschikt is

Ontdek de live wedstrijden per zender
Meestgestelde vragen

Je hebt keuze uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Bekijk hier hoe het bestellen werkt. De nummers van de kanalen zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. In het stappenplan zie je waar je ze vindt.

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 426 kijk je als abonnementhouder van FOX Sports of als je online een dagpas hebt besteld. Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen 461 tot en met 466. Bekijk hier hoe je een dagpas bestelt via je mediabox of voor de CI+ module.

Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Dan kan het zijn dat de dagpas actief is op het apparaat dat bij die smartcard hoort. Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo. Op een Mediabox XL kun je een dagpas bestellen op kanaal 452 (FOX Sports Eredivisie) of 453 (FOX Sports International) Open  het MENU, selecteer TV GIDS, ENKELE ZENDER en kies de gewenste dagpas. Je kijkt naar de uitzending van de dagpas op de kanalen 461 tot en met 466.

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a) Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Controleer hier of je de dagpas kunt bekijken met je mediabox. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b) Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c) Heb je een dagpas voor een andere dag besteld??
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Je kunt kiezen uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Bekijk onder het kopje 'Ontdek de live wedstrijden per zender' op deze pagina welke live events er in de dagpas zitten.

Met sommige mediaboxen of CI+ modules kun je geen dagpas bestellen. Bekijk hier of je een dagpas kunt bestellen.

FOX Sports
Alle wedstrijden kijken

Wil je niet steeds een dagpas kopen maar gewoon elke wedstrijd kijken? Neem dan een abonnement op FOX Sports. Op dit moment heb je FOX Sports Compleet zelfs al voor € 19,95 per maand. Dus voor maar € 12 meer dan een dagpas kijk je elke maand onbeperkt sport op maar liefst zes (!) kanalen. En het abonnement kun je ook nog eens elke maand opzeggen.

Ga nu voor FOX Sports Compleet