FOX Sports dagpas bestellen

Bestel een dagpas

voor FOX Sports Eredivisie en International

Met een dagpas kijk je 24 uur lang topsport op FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Zo mis je geen topduel. Kies een zender, ontdek de live wedstrijden en bestel een dagpas.

Hoe werkt het? 

Bestellen is eenvoudig maar werkt op iedere ontvanger net iets anders. Je kunt ook alleen met een HD-Mediabox bestellen. Doorloop daarom eerst het stappenplan hieronder. Daarin leggen wij je in een paar stappen uit hoe het in jouw situatie werkt. Welke mediabox je ook gebruikt. 

Ontdek de live wedstrijden per zender

Klik op een van de logo's om een dagpas te kiezen

24 uur lang topsport voor € 7,95

Geen abonnement op FOX Sports en je wil toch genieten van de topwedstrijden? Voor slechts € 7,95 kijk je van ’s ochtends 8.00 uur tot 8.00 uur de ochtend erop naar alle sportkanalen van FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International.

Bestellen kan al een week van tevoren. Hiermee weet je zeker dat je op de dag zelf alles kunt zien. Met een dagpas kijk je 24 uur lang topsport op FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Zo mis je geen topduel.

Veelgestelde vragen

Geen beeld op Fox Sports op je Ziggo Mediabox XL? Gelukkig hebben we hier een oplossing voor. We hebben de stappen op een rij gezet:

  1. Ga naar Mijn Ziggo en log in met je Mijn Ziggo account.
  2. Ga naar producten.
  3. Ga naar Zenders en pincode herstellen.
  4. Ga naar Zenderaanbod ophalen.
  5. Klik op de knop ‘Opnieuw ophalen’.
  6. Het zenderpakket wordt opnieuw opgehaald. Dit kan tot 15 minuten duren.

Je hebt keuze uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Als je hierboven een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas. De nummers van de kanalen waarop je kunt kijken zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt.

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 426 kijk je als abonnementhouder van FOX Sports of als je online een dagpas hebt besteld. Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zap je naar de kanalen 461 tot en met 466. Tijdens het bestellen van je dagpas zie je waar je kunt kijken.

Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Dan kan het zijn dat de dagpas actief is op het apparaat dat bij die smartcard hoort. Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo. Op een Mediabox XL kun je een dagpas bestellen op kanaal 452 (FOX Sports Eredivisie) of 453 (FOX Sports International) Open  het MENU, selecteer TV GIDS, ENKELE ZENDER en kies de gewenste dagpas. Je kijkt naar de uitzending van de dagpas op de kanalen 461 tot en met 466.

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a) Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Als het goed is heb je tijdens het bestellen op deze pagina je eigen mediabox gekozen. Misschien heb je je in het type vergist. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b) Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c) Heb je een dagpas voor een andere dag besteld??
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Je kunt kiezen uit twee dagpassen: FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Bekijk onder het kopje 'Ontdek de live wedstrijden per zender' op deze pagina welke live events er in de dagpas zitten.

Als je op deze pagina een dagpas bestelt, vragen we je voor welke mediabox of CI+ module je een dagpas wil hebben. Met sommige mediaboxen of CI+ modules kun je geen dagpas bestellen. Dat zie je dan vanzelf.

FOX Sports Eredivisie
Mis geen wedstrijd meer!

Met FOX Sports Eredivisie

Kijk op 3 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de KNVB-beker. Nu voor slechts € 17,95 per maand en maandelijks opzegbaar.

Meer FOX Sports: