ESPN dagpas bestellen

Hoe bestel ik een dagpas voor ESPN Compleet?

Met een dagpas kijk je 24 uur topsport zonder abonnement

 Lees hoe je een dagpas bestelt. En ontdek welke wedstrijden je live kijkt met een dagpas.

24 uur lang topsport voor 7,95

Geen abonnement op ESPN maar toch genieten van topwedstrijden?
Voor slechts 7,95 kijk je 24 uur lang naar alle sportkanalen van ESPN Compleet.

Hoe werkt het?

Het bestellen van een dagpas werkt op elke ontvanger nét even anders. 
Check hoe het voor jou werkt

Welke live-wedstrijden zijn er deze week?

Ontdek de beschikbare duels per dag en per zender

Veelgestelde vragen

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a) Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Als het goed is heb je tijdens het bestellen op deze pagina je eigen mediabox gekozen. Misschien heb je je in het type vergist. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b) Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c) Heb je een dagpas voor een andere dag besteld?
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 421 tot en met 424 kijk je als abonnementhouder van ESPN of als je online een dagpas hebt besteld.

Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zie je tijdens het bestellen van je dagpas waar je kunt kijken.

Geen beeld op ESPN op je Ziggo Mediabox XL? Gelukkig hebben we hier een oplossing voor. We hebben de stappen op een rij gezet:

  1. Ga naar Mijn Ziggo en log in met je Mijn Ziggo account.
  2. Ga naar producten.
  3. Ga naar Zenders en pincode herstellen.
  4. Ga naar Zenderaanbod ophalen.
  5. Klik op de knop ‘Opnieuw ophalen’.
  6. Het zenderpakket wordt opnieuw opgehaald. Dit kan tot 15 minuten duren.

Heb je misschien nog een andere smartcard die geactiveerd is op je account? Dan kan het zijn dat de dagpas actief is op het apparaat dat bij die smartcard hoort. Die kun je tot een uur vóór de start van de dagpas annuleren via Mijn Ziggo.

Op een Mediabox XL kun je een dagpas bestellen op kanaal 452 (ESPN Compleet).

  1. Open het MENU,
  2. Selecteer TV GIDS, ENKELE ZENDER
  3. Kies de dagpas.

Je kijkt naar de uitzending van de dagpas op de kanalen 461 tot en met 464.

Kies voor ESPN Compleet en je ziet onder het kopje 'Bekijk de live-wedstrijden' op deze pagina uit welke live wedstrijden je met de dagpas kunt kiezen.

Kies voor de ESPN Compleet dagpas. Als je op deze pagina een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas. 

De nummers van de kanalen waarop je kunt kijken zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt.

Als je op deze pagina een dagpas bestelt, vragen we je voor welke mediabox of CI+ module je een dagpas wil hebben. Met sommige mediaboxen of CI+ modules kun je geen dagpas bestellen. Dat zie je dan vanzelf.

Heb je een dagpas voor ESPN besteld, dan kun je dat niet meer annuleren. 

Nee, met de dagpas voor ESPN kun je geen Ziggo Sport Totaal bekijken. Je kunt wel alle nationale en internationale wedstrijden op de vier ESPN kanalen kijken.