Overslaan en ga naar inhoud
Young Royals seizoen 3

Young Royals seizoen 3

Nu op Netflix!

 

Young Royals is een Zweeds royal teen drama over de kalverliefde tussen prins Wilhelm (Edvin Ryding) en zijn klasgenoot Simon (Omar Rudberg). Na twee succesvolle seizoenen is het nu tijd voor het derde- en laatste seizoen. Benieuwd wat je kunt verwachten van dit slotseizoen? Je leest het hieronder!

Wat we weten over Young Royals seizoen 3

Beleef Young Royals seizoen 3 op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 6 juni 2024

In Young Royals seizoen 3 staat het nieuwe schooljaar van kostschool Hillerska voor de deur, waarbij alle ogen zijn gericht op Wilhelm en Simon. Keren ze terug als een 'insta official' stelletje? Wat zijn de gevolgen van de publieke liefdesverklaring van Wilhelm? En wat gebeurt er met August?

Wilhelm en Simon zijn vastberaden om samen te blijven. Maar met koninklijke dilemma's, toenemende verantwoordelijkheden, dreigingen van buitenaf en een constante druk van de media, blijft het voor beiden een moeilijke situatie. Hun relatie wordt bovendien nog eens extra op de proef gesteld door August, die ook een belangrijk figuur in hun leven blijft...

Hoeveel zijn de twee bereid op te geven om bij elkaar te kunnen zijn? Zullen ze de confrontatie aangaan met de verwachtingen van hun koninklijke status en de consequenties van hun liefde onder ogen zien?

Seizoen 3 van Young Royals belooft, om met de woorden van Acteur Omar Rudberg (Simon) te sprekan, "very shocking and very dramatic" te worden. Maak je klaar voor een seizoen vol onverwachte wendingen en hartverscheurende keuzes!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Young Royals Seizoen 3 Trailer

Waar gaat Young Royals over?

Young Royals is een onweerstaanbaar en meeslepend Zweeds drama op Netflix. Beleef het verhaal van prins Wilhelm, die zijn weg vindt op de prestigieuze kostschool Hillerska. Hij droomt over een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de verplichtingen die bij het koningschap horen.

Dat lijkt werkelijkheid te worden wanneer hij medestudent Simon Eriksson ontmoet. Maar dan wordt hij plotseling, tegen de verwachtingen in, de nieuwe troonopvolger. Dat zet hem voor een hartverscheurend dilemma: kiezen tussen zijn plicht en zijn liefde.

En alsof het volgen van zijn hart niet uitdagend genoeg is, raken Wilhelm en Simon verzeild in talloze drama's die je op het puntje van je stoel zullen houden.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht