Overslaan en ga naar inhoud
The Diplomat Seizoen 2

The Diplomat Seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Heb jij het eerste seizoen van The Diplomat in één ruk uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws voor je. The Diplomat seizoen 2 is namelijk aangekondigd! Er is op dit moment nog geen officiële release date bekend, maar naar verwachting zal het tweede seizoen ergens in 2024 op Netflix verschijnen. Benieuwd naar wat je te wachten staat? Alles wat we tot nu toe over het tweede seizoen weten, hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wat we weten over The Diplomat seizoen 2

Beleef The Diplomat op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 8 april 2024

Na de explosieve slotscène in het eerste seizoen van The Diplomat, zijn we natuurlijk allemaal nieuwsgierig naar hoe het nu verdergaat.

Aan het einde van seizoen 1 ontdekte Kate namelijk dat de Britse premier Nicol Trowbridge zelf achter de aanslag op het Britse vliegdekschip HMS Courageous zat. En alsof dat nog niet genoeg was, eindigde het seizoen met een tweede explosie, waarbij Kate's man Hal mogelijk om het leven is gekomen…

De verhaallijn voor seizoen 2 staat hierdoor al redelijk vast: in het tweede seizoen zal het namelijk duidelijk worden wie de tweede explosie overleefd heeft en hoe de slachtoffers zullen herstellen. Daarnaast is het de grote vraag of Kate en Dennison hun zaak tegen Trowbridge voort kunnen zetten. Want zonder voldoende bewijs kunnen ze hem niet openlijk beschuldigen van verraad. En ondertussen zal de druk vanuit het Witte Huis alsmaar toenemen.

In The Diplomat seizoen 2 zal Keri Russel als vanzelfsprekend terugkeren in haar rol als Kate Wyler. Daarnaast zien we Rory Kinnear waarschijnlijk terug als premier Trowbridge en Ali Ahn als Eidra Graham. Maar er wordt ook een nieuw gezicht geïntroduceerd: Allison Janney (o.a. bekend van haar rol in The Help) zal namelijk een gastrol spelen als vicepresident.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Diplomat Seizoen 2 Trailer

Er is op dit moment nog geen officiële trailer voor het tweede seizoen van The Diplomat. Zodra deze er is, vind je hem hier. Kom tot die tijd alvast in de stemming met de trailer van seizoen 1.

Waar gaat The Diplomat over?

‘The Diplomat’ volgt het verhaal van Kate Wyler, een Amerikaanse diplomaat die onverwachts wordt opgeroepen voor de functie van ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk.

Terwijl ze totaal onvoorbereid is op deze nieuwe rol, moet Kate een internationale crisis zien te voorkomen, nadat een Brits vliegdekschip wordt aangevallen voor de kust van Iran. En of dat nog niet genoeg is, verkeert haar huwelijk met ex-ambassadeur Hal Wyler op het randje van de afgrond.

Lukt het Kate om dit alles tot een goed einde te brengen?

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht