Overslaan en ga naar inhoud
The Boys Seizoen 5

The Boys Seizoen 5

Het vijfde seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor fans van The Boys! Het vijfde seizoen is officieel aangekondigd en het belooft weer een spectaculair en bloedstollend avontuur te worden. Helaas is dit ook meteen het laatste seizoen van de serie. Wanneer het nieuwe seizoen verschijnt, is nog niet bekend. Benieuwd wat we allemaal weten over het slotseizoen? Je leest het hieronder.

Wat we weten over The Boys seizoen 5

Beleef The Boys op Prime Video bij Ziggo

Laatste update: 8 juli 2024

Aan het einde van seizoen 4 zagen we dat de dreiging van The Sevens groter wordt en de oorlog nu echt lijkt te beginnen. Zeker nu Homelander steeds meer in zichzelf gelooft en, behalve zijn eigen zoon, niemand anders belangrijk vindt.

Ondertussen heeft Billy Butcher The Boys eindelijk over het virus verteld dat hij in zijn bezit heeft. Samen bedenken ze een plan om Homelander voorgoed uit te schakelen. Tot slot zagen we het hartverscheurende moment waarin Hughie zijn eigen vader liet inslapen.

We gaan ervan uit dat het vijfde seizoen weer vol actie en verrassingen zal zitten, zoals we van de eerdere seizoenen gewend zijn. Lukt het The Boys eindelijk om Homelander en de andere leden van The Seven te verslaan? We verwachten dat dit laatste hoofdstuk de antwoorden zal geven.

De cast van The Boys seizoen 5

We kunnen ervan uitgaan dat de meeste personages terugkeren, zoals The Boys: Billy Butcher (gespeeld door Karl Urban), Hughie Campbell (Jack Quaid), Mother's Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capone) en Kimiko (Karen Fukuhara).

Van de corrupte superhelden verwachten we Homelander (Antony Starr), The Deep (Chace Crawford), A-Train (Jessie T. Usher), Ashley Barrett (Colby Minifie), Victoria Neuman (Claudia Doumit), Starlight (Erin Moriarty), Black Noir (Nathan Mitchell) en Homelander's zoon Ryan (Cameron Crovetti) terug te zien.E

n ook de nieuwelingen uit seizoen 4, Sister Sage (Susan Heyward), Firecracker (Valorie Curry) en Kessler (Jeffrey Dean Morgan) zijn naar verwachting weer van de partij.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Boys Seizoen 5 Trailer

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het nieuwe seizoen. Als deze wordt uitgebracht vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je de trailer van het vierde seizoen.

Waar gaat The Boys over?

The Boys is een actiekomedie van Eric Kripke, gebaseerd op de stripboeken van schrijver Garth Ennis en illustrator Darick Robertson.

Welkom in een wereld waar superhelden intens genieten van hun eigen populariteit en roem. Gemanaged door het machtige bedrijf Vought International leven helden een luxeleventje met de miljoenen dollars die ze, al dan niet eerlijk, verdienen.

Dan besluit voormalig CIA-agent Billy Butcher in opstand te komen. Samen met andere burgerwachten vormt hij 'The Boys'. Samen willen ze de bekendste en meest corrupte superheldengroep ‘The Seven’ aanpakken met niets anders dan hun vastberadenheid en kracht.

Met seizoen 5 voor de deur kunnen fans zich opmaken voor een spannend allerlaatste hoofdstuk van deze serie. De confrontaties worden heviger, de gevaren groter en de inzet hoger dan ooit tevoren. Zullen The Boys het redden? Mis het niet!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht