Overslaan en ga naar inhoud
The Boys Seizoen 4

The Boys Seizoen 4

Het vierde seizoen komt eraan!

 

Fan van de serie The Boys? Dan hebben we goed nieuws voor je! De populaire (anti- ) superheldenserie krijgt namelijk een vierde seizoen en dat komt er sneller aan dan je denkt. Vanaf 13 juni kun je The Boys seizoen 4 al streamen op Prime Video. Benieuwd wat je ervan kunt verwachten? Je leest het hieronder.

Wat we weten over The Boys seizoen 4

Beleef The Boys op Prime Video bij Ziggo

Laatste update: 6 mei 2024

Welkom in de wereld van 'The Boys', waar superhelden (ook wel 'Supes' genoemd) niet perfect zijn, maar juist menselijk, met zwakheden en grote ego’s. Ze maken zelfs misbruik van hun krachten en een aantal superhelden verdient er bakken met geld mee via het bedrijf Vought International. The Boys, een verzetsgroep die wordt geleid door een voormalig CIA-agent, strijdt al drie seizoenen lang tegen deze corrupte superhelden. Hun missie: de Supes letterlijk en figuurlijk ontmaskeren.

In The Boys seizoen 4 staat de wereld op het randje van de afgrond. Politica Victoria Neuman wordt steeds machtiger en probeert het tot het Witte Huis te schoppen, terwijl Homelander haar onder de duim heeft en tegelijkertijd zijn grip op de wereld verstevigt. Ondertussen heeft Billy Butcher, de leider van The Boys, waarschijnlijk niet lang meer te leven. Hij heeft te veel van de drug Temp V gebruikt en dat is niet zonder gevolgen voor zijn lichaam. Ook verliest hij zijn positie als leider van het team, omdat de andere teamleden zijn leugens meer dan zat zijn.

De toekomst van The Boys is dus nogal onzeker. Maar ze zullen toch een manier moeten vinden om samen te werken en de wereld te redden, voordat het te laat is. 

In het nieuwe seizoen zal de cast waarschijnlijk grotendeels ongewijzigd blijven. Aan de kant van The Boys betekent dit dat we Hughie (Jack Quaid), Mother's Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capone), Kimiko (Karen Fukuhara), Starlight (Erin Moriarty) en Billy Butcher (Karl Urban) terug gaan zien. Voor de fans van Simon Pegg is het bovendien goed om te weten dat hij terugkeert in de rol van Hugh Campbell Sr. (Hughie's vader).

Aan de andere (slechte) kant zien we natuurlijk Homelander (Antony Starr) terug, samen met The Deep (Chase Crawford), A-Train (Jessie T Usher) en Vought CEO Ashley (Colby Minifie). Daarnaast is Homelander's zoon Ryan (Cameron Crovetti) nu een regular en zien we Claudia Doumit hoogstwaarschijnlijk terug als Victoria Neuman. Of we Soldier Boy (Jensen Ackles) ook terug gaan zien, dat blijft nog even spannend.

Tot slot worden er voor seizoen 4 een aantal nieuwe gezichten aan de cast toegevoegd, zoals Susan Heyward als Sister Sage en Valorie Curry als Firecracker. Jeffrey Dean Morgan krijgt bovendien een terugkerende gastrol als het personage Joe Kessler.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Boys Seizoen 4 Trailer

Waar gaat The Boys over?

'The Boys' is een comedy dramaserie, die is ontwikkeld door Eric Kripke en die gebaseerd is op de stripboeken van schrijver Garth Ennis en illustrator Darick Robertson.

Het verhaal speelt zich af in een wereld waarin superhelden worden aanbeden en intens genieten van hun populariteit en roem. Maar tegelijktertijd gebruiken diezelfde superhelden hun krachten vooral om er zelf beter van te worden, zonder dat het normale volk dit doorheeft. 

Billy Butcher, een voormalige CIA-agent zonder superkrachten, ziet het als zijn taak om de corrupte superhelden te bestrijden. Samen met de andere leden van The Boys, trekt hij ten strijde tegen The Seven, de beroemdste superheldengroep ter wereld.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht