Overslaan en ga naar inhoud
Sweet Magnolias Seizoen 4

Sweet Magnolias Seizoen 4

Het vierde seizoen komt eraan!

 

Maak je klaar voor margarita night, want het vierde seizoen van Sweet Magnolias is een feit! De opnames zijn gestart en zullen naar verwachting voor de zomer nog worden afgerond. Dit betekent dat je Sweet Magnolias seizoen 4 waarschijnlijk begin 2025 al kunt streamen op Netflix. Benieuwd wat je kunt verwachten in het nieuwe seizoen? Dan hebben wij alles wat we tot nu toe weten voor je op een rijtje gezet!

Wat we weten over Sweet Magnolias seizoen 4

Beleef Sweet Magnolias op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 6 juni 2024

In het derde seizoen zagen we dat de vriendschap tussen de vrouwen bijna uit elkaar viel. "Echte vriendschap is net als het leven: het groeit en verandert, en dat is soms lastig, maar juist dat maakt het zo mooi." zei Sheryl J. Anderson, de producer van de serie, hierover in een interview met Netflix.

Gelukkig kwam alles aan het einde van het seizoen weer goed tussen de vriendinnen. Ook zagen we hoe Dana Sue en haar man Ronnie op een mooie en hartverwarmende manier hun trouwgeloften vernieuwden. Verder overwoog Helen om haar relatie met Erik een nieuwe kans te geven, terwijl Maddie van geluk straalde met Cal en zij vol vertrouwen klaarstond voor een nieuwe fase in haar carrière.

In de 10 afleveringen van het vierde seizoen zal de sterke band tussen de drie vrouwen opnieuw centraal staan. Tegelijkertijd kunnen we in het nieuwe seizoen ook weer genoeg dramatische confrontaties verwachten. Want tegen beter weten in hebben de vriendinnen nog steeds geheimen voor elkaar. En alsof dat nog niet genoeg drama voorspelt, verklapt Sheryl J. Anderson nu alvast dat niet alle koppels bij elkaar blijven.

De cast van Sweet Magnolias seizoen 4

Sweet Magnolias zou niet hetzelfde zijn zonder de drie hoofdrolspeelsters. Daarom gaan wij ervan uit dat Maddie Townsend (gespeeld door JoAnna Garcia Swisher), Dana Sue Sullivan (Brooke Elliot) en Helen Decatur (Heather Headley) allemaal terugkeren voor het vierde seizoen.

Hoogstwaarschijnlijk zien we ook de dochter van Maddie, Katie Townsend (Ella Grace Helton), terug in het nieuwe seizoen. Verder blijft het nog even geheim wie we nog meer zullen zien en of er nieuwe gezichten in de serie zullen verschijnen.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Sweet Magnolias Seizoen 4 Trailer

Momenteel is er nog geen officiële trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen. Zodra deze beschikbaar is, wordt deze hier geplaatst! In de tussentijd kijk je hieronder de algemene trailer van de serie.

Waar gaat Sweet Magnolias over?

De serie 'Sweet Magnolias' is een echte feelgood dramaserie, geïnspireerd op de boeken van Sherryl Woods. Volg het leven van de drie beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue, in het vredige stadje Serenity, in South Carolina. Terwijl ze hun weg proberen te vinden door ingewikkelde relaties, familie en werk, steunen ze elkaar door dik en dun.

De serie combineert warmte, drama en een flinke dosis romantiek, en laat zien hoe belangrijk steun en liefde van vrienden kunnen zijn in moeilijke tijden. Laat je hart veroveren door Sweet Magnolias, maar wees gewaarschuwd: zodra je eraan begint is stoppen geen optie meer!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht