Overslaan en ga naar inhoud
Outer Banks seizoen 4

Outer Banks seizoen 4

Het vierde seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws, want de populaire Netflix-serie Outer Banks krijgt een vierde seizoen! Op 19 februari 2023 heeft Netflix officieel bevestigd dat er een vierde seizoen aankomt en dat we dit later in 2024 mogen verwachten. Benieuwd naar de avonturen die gaan komen? Lees dan snel verder en ontdek wat we tot nu toe over Outer Banks seizoen 4 weten!

Wat we weten over Outer Banks seizoen 4

Beleef Outer Banks op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 6 juni 2024

Maak je klaar voor een nieuw avontuur met het vierde seizoen van Outer Banks! Na de spannende finale van seizoen 3, waarin de Pogues het goud van El Dorado vonden, zijn ze dit jaar terug met nog meer actie en avontuur. Hoewel het succes natuurlijk wordt gevierd, zijn de Pogues daarnaast ook het verlies van Ward en Big John aan het verwerken.

Maar de schattenjacht gaat door en deze keer zijn de Pogues op zoek naar het legendarische goud van Blackbeard. In de eerdere seizoenen heeft hun vriendschap ze veel gebracht en deze vriendschap zal in het nieuwe seizoen ook weer centraal staan.

In het komende seizoen zien we natuurlijk een groot aantal bekende personages terug: John B (gespeeld door Chase Stokes), Sarah (gespeeld door Madelyn Cline), Kiara (gespeeld door Madison Bailey), Pope (gespeeld door Jonathan Daviss), JJ (gespeeld door Rudy Pankow), Cleo (gespeeld door Carlacia Grant), Topper (gespeeld door Austin North) en Rafe (gespeeld door Drew Starkey).

Maar er worden ook een aantal nieuwe gezichten geïntroduceerd, zoals J. Anthony Crane (o.a. bekend van Dead Ringers en Billions), Pollyanna McIntosh (o.a. bekend van The Walking Dead: The Ones Who Live en Double Blind), Brianna Brown (o.a. bekend van Dynasty en Eastsiders), Rigo Sanchez (o.a. bekend van Animal Kingdom en Station 19) en Mia Challis (o.a. bekend van FBI: International en Clickbait).

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Outer Banks Seizoen 4 Trailer

Helaas is er nog geen trailer van seizoen 4, maar fris je geheugen vast op met een video waarin alle favoriete personages uit de serie terugkomen.

Waar gaat Outer Banks over?

De serie 'Outer Banks' draait om opgroeien en vriendschap. De Pogues, een groep tieners uit North Carolina, beleven tijdens hun vakantie op de Outer Banks een spannende zomer vol mysterie en avontuur. Een orkaan gooit namelijk roet in het eten en zorgt voor een reeks onverwachte gebeurtenissen.

De groep gaat vervolgens op zoek naar de vermiste vader van een van de vrienden, er ontstaan verboden liefdes en de Pogues raken betrokken bij een gevaarlijke schattenjacht. Daarnaast loopt de spanning met hun rivalen alsmaar op. Dit alles zorgt dat de vrienden gedwongen worden om keuzes te maken, die hun levens voorgoed zullen veranderen.

Waar wacht je nog op? Volg de Pogues tijdens hun zomer vol spanning en actie!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht