Overslaan en ga naar inhoud
Oogappels seizoen 6

Oogappels seizoen 6

Het nieuwe seizoen komt eraan!

 

Het is weer tijd om je onder te dompelen in het leven van de families uit Oogappels, want het zesde seizoen is onderweg! Vanaf oktober kun je het nieuwe seizoen streamen en ondertussen is het zevende seizoen ook aangekondigd. Benieuwd wat je ervan kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Wat we weten over Oogappels seizoen 6

Beleef Oogappels bij de NPO met Ziggo

Laatste update: 4 juli 2024

Het vijfde seizoen eindigde met veel emotie. Zo zagen we dat Eriks zus Gwen vanuit Amerika naar Nederland kwam om aan haar vaders sterfbed te waken. Daarnaast hadden Pip en Mees moeite om de nieuwe vriend van hun moeder te accepteren en moest Nina bijkomen van haar abortus. Tussen Dina en Max liep het vervolgens helemaal mis, terwijl Merel en Esmé hun vriendschap juist versterkten. Ook maakte Merel het weer goed met Hansje en stond ze perplex wanneer Lieke plotseling voor de deur stond.

In seizoen 6 krijgen de gezinnen opnieuw te maken met uitdagingen bij het opvoeden van hun (puber)kinderen, waarbij de dynamiek binnen de gezinnen verder wordt verkend.

Acteur Thor Braun heeft in het tv-programma Opium op Oerol al laten doorschemeren dat er spannende momenten aankomen. Hij werkt nauw samen met de regisseur, omdat zijn personage Chris een grotere rol krijgt​​ in het nieuwe seizoen. Verdere details over het plot van het nieuwe seizoen houden de makers nog even geheim.

De cast van Oogappels seizoen 6

Natuurlijk zien we weer veel bekende gezichten terug, waaronder Fabie (Bracha van Doesburgh), Chris (Thor Braun), Erik (Ramsey Nasr), Merel (Malou Gorter), Tim (Jeroen Spitzenberger) en Carola (Eva van der Gucht). Of er ook nieuwe acteurs aan de cast worden toegevoegd is vooralsnog niet bekend.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Oogappels Seizoen 6 Trailer

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het nieuwe seizoen. Als deze wordt uitgebracht vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je de trailer van het vijfde seizoen.

Waar gaat Oogappels over?

Oogappels volgt de levens van vier verschillende gezinnen die allemaal worstelen met de dagelijkse realiteit van het opvoeden van kinderen in de moderne samenleving. Elk gezin heeft zijn eigen unieke uitdagingen, van puberproblemen tot spanningen in relaties en maatschappelijke druk. Terwijl de gezinnen daarmee worstelen, ontdekken ze ook hoe belangrijk goede familiebanden zijn.

De serie weet op een treffende en vaak humoristische manier de herkenbare situaties en alledaagse problemen van het gezinsleven te portretteren. De personages zijn divers en allemaal goed uitgewerkt, waardoor je je als kijker echt betrokken voelt bij hun verhalen en ontwikkelingen.

De serie won in 2023 de Gouden Televizier-Ring en wij begrijpen waarom! Mis het nieuwe seizoen dus niet en ontdek hoe het verder gaat met de families in Oogappels. Vanaf 11 juni kun je de serie weer opnieuw bekijken op NPO en in oktober kun je het nieuwe seizoen streamen. Bereid je voor op weer een nieuw seizoen vol emoties, humor en herkenbare momenten.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht