Overslaan en ga naar inhoud
One Day

One Day

Serie 2024 • 1 seizoen • IMDb-score: 8,2

 

One Day vertelt een hartverscheurend liefdesverhaal, waarbij je gegarandeerd tissues nodig zult hebben. Sinds 8 februari is One Day te streamen op Netflix en sindsdien gaat de romantische mini-serie viral op TikTok. En dat is natuurlijk niet voor niets. Lees hieronder waarom je deze serie zeker moet kijken!

Dit is waarom iedereen het over One Day heeft

Beleef One Day op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 4 maart 2024

De Netflix-serie One Day is gebaseerd op de wereldwijde bestseller van David Nicholls. De serie vertelt het liefdesverhaal van Emma (Ambika Mod, speelt o.a. ook in This Is Going to Hurt) en Dexter (Leo Woodall, ook bekend van The White Lotus). Bereid je maar voor, want is een echte tranentrekker!

Het is 15 juli 1988. Op een feestje kruisen de paden van Emma en Dexter elkaar voor het eerst. De twee brengen de nacht met elkaar door, maar dit groeit niet uit tot een vurige romance. Wel vormt dit het begin van een bijzondere vriendschap die dieper groeit met elk jaar dat er voorbij gaat.

Ieder jaar, op diezelfde datum, duik je in het leven van Emma en Dexter. Twintig jaar lang reis je op die manier met hen mee, door ups en downs en door liefde en verlies. Door de tijd heen, blijft er een onuitgesproken verlangen tussen de twee hangen. Maar het lijkt alsof het nooit het juiste moment is om een romantische relatie te beginnen. Zal het juiste moment ooit aanbreken? Daar kom je achter terwijl je jezelf verliest in deze serie.

Hoe de serie eindigt kunnen we je niet verklappen, maar het belooft in ieder geval één groot drama te worden! Op TikTok zien we namelijk veel huilende vrouwen na het kijken van de laatste aflevering. Een verhaal met een duidelijke emotionele impact dus.

Bereid je voor op een achtbaan van gevoelens, want deze serie zal je raken op een manier die je vooraf niet had verwacht.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

One Day Cast

In One Day zijn de hoofdrollen weggelegd voor Ambika Mod en Leo Woodall, die Emma en Dexter spelen. Emma speelt een ambitieuze studente, met grootse plannen. Wanneer zij de charmante Dexter ontmoet, veranderen hun levens voorgoed.

Tijdens het eerste seizoen van One Day, verschijnen er daarnaast voortdurend personages die een rol spelen in de levens van Emma en Dexter. Denk bijvoorbeeld aan Ian (Jonny Weldon), die stand-up comedian wil worden, maar nu in een Mexiaans restaurant werkt. En Tilly (Amber Grappy), als de beste vriendin van Emma.

One Day Trailer

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht