Overslaan en ga naar inhoud
Mr. & Mrs. Smith de serie

Mr. & Mrs. Smith

Serie 2024 • 1 seizoen • IMDb-score: 7,0

 

Ken je de film Mr. & Mrs. Smith met Angelina Jolie en Brad Pitt in de hoofdrol nog? Als je die leuk vond, dan hebben we goed nieuws voor je! Want de film heeft na 19 jaar een reboot gekregen en is omgetoverd tot serie! En mocht je de film niet gezien hebben, dan is deze serie alsnog een dikke aanrader! Hieronder vertellen we je waarom.

Alles over de serie Mr. & Mrs. Smith

Beleef Mr. & Mrs. Smith op Prime Video bij Ziggo

Laatste update: 7 juni 2024

In de hoofdrol: Donald Glover en Maya Erskine  
Bedenkers: Francesca Sloane en Donald Glover    
Genre: actie en comedy

Trailer van Mr. & Mrs. Smith de serie

Het verhaal van Mr. & Mrs. Smith de serie

In de oorspronkelijke film volgen we het getrouwde stel Mr. en Mrs. Smith, waarbij het stel niet van elkaar weet dat ze allebei spion zijn. Dat verandert echter wanneer ze de opdracht krijgen om elkaar te vermoorden…

In de serie gaat het er iets anders aan toe. Dit keer worden John en Jane Smith, vreemden van elkaar, samengebracht door een spionagebureau. Als onderdeel van hun dekmantel spelen ze vervolgens dat ze getrouwd zijn.

Elke aflevering brengt een nieuwe missie én een nieuwe uitdaging voor hun relatie met zich mee. Dat is hard werken, want scheiden is natuurlijk geen optie... Het huwelijk is tenslotte onderdeel van hun spionageplan!

Maar naast dat er de nodige scheuren in hun relatie ontstaan, groeien er ook echte gevoelens tussen de twee spionnen.

Gaat dat wel samen: die ‘echte’ relatie en het spionageplan? Het is het recept voor een onweerstaanbare serie, boordevol actie en romantiek!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

De cast van Mr. & Mrs. Smith de serie

Het verhaal van Mr. & Mrs. Smith de serie is bedacht door Francesca Sloane (o.a. bekend van de hitserie Fargo) en Donald Glover (o.a. bekend van de serie Atlanta).

Donald Glover speelt daarnaast ook de rol van Mr. (John) Smith, terwijl Maya Erskine (o.a. bekend van Pen15) de rol van Mrs. (Jane) Smith vertolkt.

Maar dat is niet alles! Er komt namelijk ook een aantal bekende namen voorbij als gastacteurs, zoals Michaela Coel (I May Destroy You), Paul Dano (The Batman), Wagner Moura (Narcos) en John Turturro (Severance).

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht