Overslaan en ga naar inhoud
The Lincoln Lawyer seizoen 3

The Lincoln Lawyer seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor fans van The Lincoln Lawyer! Het derde seizoen is onderweg. De opnames zijn begonnen, maar we weten nog niet wanneer het nieuwe seizoen op Netflix verschijnt. Ben je benieuwd wat we al weten over seizoen 3 van The Lincoln Lawyer? Hieronder vind je meer informatie!

Wat we weten over The Lincoln Lawyer seizoen 3

Beleef The Lincoln Lawyer op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 24 juni 2024

Het derde seizoen van The Lincoln Lawyer wordt gebaseerd op het boek The Gods of Guilt van Michael Connelly, het vijfde deel in de reeks. Hierin moet advocaat Mickey Haller een digitale pooier verdedigen die beschuldigd wordt van moord. Het slachtoffer blijkt een oude vriendin van Haller te zijn, wat de zaak extra persoonlijk maakt.

De makers van de serie (Ted Humphrey en David E. Kelley) hebben besloten om niet de volledige verhaallijn van het boek te volgen. Zo bevat bijvoorbeeld het vijfde boek van Connelly geen flashbacks, maar voegen de makers er een paar toe aan het begin van het nieuwe seizoen. Hiermee geven ze de kijkers een beter begrip van Mickey’s achtergrond, als advocaat en als persoon.

We zien in de flashbacks onder andere een jonge Mickey die aan het surfen is voordat hij geconfronteerd wordt met een belangrijke gebeurtenis op zijn werk. Maar ook zien we hem knuffelen op de bank met zijn vrouw Maggie, nadat ze hun dochtertje Hayley naar bed hebben gebracht.

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar deze nieuwe dimensie van de serie en kunnen niet wachten om te zien hoe het verhaal van Mickey Haller zich verder ontvouwt!

De cast van The Lincoln Lawyer seizoen 3

Het personage Maggie McPherson (gespeeld door Neve Campbell), de eerste ex-vrouw van Haller, lijkt terug te keren voor het derde seizoen. In het boek komt Maggie niet meer voor, maar de makers hebben gezegd dat ze mogelijk wel in toekomstige seizoenen te zien is.

Verder zien we de vertrouwde cast van The Lincoln Lawyer grotendeels terug in het nieuwe seizoen. We kunnen dus weer volop genieten van Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), Lorna Crane (Becki Newton) en Izzy Letts (Jazz Raycole).

Daarnaast zijn er minstens vier nieuwe castleden, waaronder rechter Regina Turner (Merrin Dungey). Turner is een voormalig sociaal advocaat, die jonger en progressiever is dan de meeste rechters in het district, maar of dat een voordeel is voor Mickey valt nog te bezien. Eddie Rojas (Allyn Moriyon) is een fitnessfanaat en voormalig oppas van Mickey's dochter Hayley. Hij heeft dringend een goede advocaat nodig en Mickey kan hem daarmee helpen. William Forsythe (John Pirruccello) lijkt een onschuldige aanklager tegen wie Mickey het graag opneemt. Maar zodra de rechtszaak begint, wordt duidelijk dat schijn bedriegt. En tot slot, Adam Suarez (Philip Anthony-Rodriguez). Hij is de plaatsvervangend hoofdofficier van justitie.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Lincoln Lawyer seizoen 3 Trailer

Waar gaat The Lincoln Lawyer over?

'The Lincoln Lawyer' is een Amerikaanse juridische dramaserie die gebaseerd is op de boekenreeks van auteur Michael Connelly. De serie volgt het leven van Mickey Haller, een briljante maar onconventionele advocaat die zijn kantoor vanuit de achterbank van zijn auto, een Lincoln Town Car, runt.

Na bijna een jaar aan de kant te hebben gestaan door een ongeluk en een drugsverslaving, is hij terug in de rechtszaal. Daar staat hij bekend als een advocaat die het opneemt voor cliënten die over het hoofd worden gezien door het rechtssysteem. Met zijn scherpzinnigheid en onorthodoxe methoden weet Haller keer op keer voor gerechtigheid te zorgen.

The Lincoln Lawyer is een spannend juridisch avontuur op het kruispunt van misdaad en recht en weet je op het puntje van je stoel te houden.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht