Overslaan en ga naar inhoud
Elle

Elle

Binnenkort op Prime Video!

 

Goed nieuws voor alle fans van Legally Blonde. Onze favoriete Harvard-rechtenstudent in roze pakjes, Elle Woods, is namelijk terug van weggeweest. We kunnen niet wachten op deze nieuwe splinternieuwe serie genaamd 'Elle'. Benieuwd wat je ervan kunt verwachten? Ontdek alles wat we tot nu toe weten hieronder.

Wat we weten over het eerste seizoen van Elle

Beleef de Legally Blonde serie Elle binnenkort op Prime Video bij Ziggo

Laatste update: 1 juli 2024

In de Legally Blonde films stappen we in het leven van Elle Woods, een stijlvolle en slimme jonge vrouw. Ze besluit naar Harvard Law School te gaan en transformeert in een succesvolle advocate, terwijl ze altijd haar eigen unieke en modieuze roze stijl behoudt.

De nieuwe serie is een prequel en speelt zich af vóór de gebeurtenissen in de films. We krijgen een kijkje in het leven van de jonge Elle Woods en zien hoe ze de vastberaden en intelligente vrouw werd die we kennen.

Hoe ver we precies teruggaan in de tijd, dat hebben de makers nog niet gedeeld. Of het begint bij haar kleutertijd, high school, of misschien de love story met (haar ex) Warner Huntington, blijft dus een verrassing.

Duidelijk is wel dat de serie je meeneemt in Elle's persoonlijke groei, de strijd tegen vooroordelen en haar drive om haar dromen waar te maken. Ook in deze tijd blijft Elle een inspirerend voorbeeld van trouw blijven aan jezelf terwijl je je doelen nastreeft.

De cast van Elle seizoen 1

Hoewel Reese Witherspoon Elle Woods iconisch heeft neergezet in de films, zal ze de jongere rol van Elle Woods niet vertolken. Wel blijft de actrice aan het project verbonden, aangezien ze de serie zal produceren in samenwerking met Josh Schwartz (bekend van The O.C.) en Stephanie Savage (Gossip Girl). Wie de jongere Elle Woods en andere castleden worden, is vooralsnog niet bekend.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Elle Trailer

Er is nog geen trailer beschikbaar. Zodra deze wel is uitgebracht, vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je naar de trailer van de eerste film van Legally Blonde.

Waar gaat de filmreeks Legally Blonde over?

Legally Blonde vertelt het verhaal van Elle Woods, een modebewuste jonge vrouw. Ze wordt vaak onderschat vanwege haar uiterlijk, maar ze laat zien dat intelligentie en stijl hand in hand kunnen gaan. Wanneer haar vriend het uitmaakt, besluit ze om (net als hij) naar Harvard Law School te gaan om hem terug te winnen. Al snel ontdekt ze dat ze meer is dan alleen een modepopje en weet ze haar medestudenten en professoren te verrassen met haar juridische talent en vastberadenheid.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of nieuw in de wereld van Elle Woods, deze filmreeks biedt een perfecte mix van humor, drama en hartverwarmende momenten die je niet wilt missen. En in de nieuwe prequel serie ontdek je hoe het allemaal begon voor Elle en hoe je alles kunt bereiken met doorzettingsvermogen en een beetje flair.

Zet je roze bril op en maak je klaar voor een bruisend avontuur vol glitter en glamour! 

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht