Overslaan en ga naar inhoud
Heartbreak High seizoen 2

Heartbreak High seizoen 2

Stream het tweede seizoen nu op Netflix!

 

Na het grote succes van het eerste seizoen van Heartbreak High, is er goed nieuws: het tweede seizoen is uit! Deze populaire Netflixserie is gebaseerd op de Australische hitshow uit de jaren negentig, maar dan in een modern jasje. Heartbreak High seizoen 2 staat sinds 11 april op Netflix. Benieuwd wat je ervan kunt verwachten? Je leest het hieronder!

Wat we weten over Heartbreak High seizoen 2

Beleef Heartbreak High seizoen 2 op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 15 april 2024

In de laatste aflevering van Heartbreak High seizoen 1 vertelde Harper aan Amerie over haar traumatische ervaring met Chook, die leidde tot haar ontvoering. Eindelijk konden de twee meiden hun ruzie bijleggen. 

In het tweede seizoen zullen we zien hoe Harper en Amerie wraak nemen op Chook. Ook zoomt de serie in op de relatie tussen Amerie en Malakai, die niet al te goed lijkt te gaan. Daarnaast ontdekken we hoe het verder gaat met Darren en Ca$h, nadat hun romance werd verbroken, toen Ca$h werd gearresteerd.

Seizoen twee belooft dus weer veel drama!

Van de cast weten we dat Ayesha Madon (Amerie) en Asher Yasbincek (Harper) zullen terugkeren als hoofdrolspelers. Ook James Majoos (Darren) zien we terug, samen met Chloe Hayden (Quinni), Thomas Weatherall (Malakai), Will McDonald (Ca$h), Josh Heuston (Dusty) en Gemma Chua-Tran (Sasha So).

Tot slot verwelkomen we twee nieuwe leerlingen op Heartbreak High. Sam Rechner speelt Rowan Callaghan: een plattelandsjongen die in een ingewikkelde liefdesdriehoek terechtkomt. Kartanya Maynard speelt Zoe Clark:, een eigenzinnige leerling die de klas uitdaagt.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Heartbreak High Seizoen 2 Trailer

Waar gaat Heartbreak High over?

'Heartbreak High' volgt het leven van een groep tieners op de fictieve Hartley High School in Sydney. De serie zit vol met herkenbare tienerproblemen en sociale kwesties, die onder andere gaan over vriendschap, liefde, familie en identiteit.

Wanneer er een muurschildering wordt ontdekt, die de geheime seksuele relaties van iedereen op Hartley High onthult, ontstaat er chaos op de school. De maker? Amerie, een 16-jarige rebel. De school zet alles op alles om de studenten weer op het juiste pad te krijgen en introduceert hiervoor het ‘Sexual Literacy Program’.

Amerie probeert vervolgens om haar reputatie te herstellen, samen met haar nieuwe vrienden: de buitenbeentjes Quinni (een waarheidsbom) en Darren (ambitieus en homoseksueel). Ondertussen proberen de tieners om hun weg te vinden in de wereld van liefde, seks en gebroken harten.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht