Overslaan en ga naar inhoud
Gooische Vrouwen Seizoen 6

Gooische Vrouwen Seizoen 6

Het is officieel: er komt een zesde seizoen!

 

Goed nieuws voor alle fans van Gooische Vrouwen! Na een afwezigheid van maar liefst 15 jaar, keert de populaire serie eind 2024 terug met een zesde seizoen! De opnames zijn inmiddels in volle gang en dat belooft ons een heerlijk weerzien met de vier Gooische Vrouwen en hun entourage. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder voor alles wat we tot nu toe weten over Gooische Vrouwen seizoen 6.

Wat we weten over Gooische Vrouwen seizoen 6

Beleef Gooische Vrouwen op Videoland bij Ziggo

Laatste update: 3 april 2024

Iedereen dacht dat het na vijf seizoenen en twee films klaar was. Maar nee hoor, Gooische Vrouwen keert terug!

Linda de Mol, het creatieve brein achter de serie, kreeg na het zien van de serie And Just Like That… weer kriebels. "Ik miste het", vertelt ze. "De lol, de vriendschap, de Gooische verhalen en het lachen op de set."

De personages uit Gooische Vrouwen zijn bovendien nog steeds populair. zelfs bij de jongere generatie. Al maandenlang zijn Linda de Mol, Frank Houtappels en Lex Passchier daarom druk bezig met de nieuwe afleveringen.

Will Koopman is weer terug als regisseur en ook de vertrouwde cast is compleet voor het zesde seizoen. Denk aan de vier Gooische Vrouwen Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk). Maar natuurlijk ook Martin Morero (Peter Paul Muller), tante Cor (Beppie Melissen), Dokter Rossi (Derek de Lint) en Yari (Alex Klaasen).

Het belooft dus een geweldig spektakel te worden, dat je niet wilt missen!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Gooische Vrouwen Seizoen 6 Trailer

Er is nog geen officiële trailer van het nieuwe seizoen. Zodra de officiële trailer uitgebracht wordt, vind je die hier.

Waar gaat Gooische Vrouwen over?

Vier vriendinnen, Cheryl, Claire, Willemijn en Anouk, wonen in 't Gooi. Ze hebben grote huizen, rijke mannen en verwende kinderen. Maar hun leven is niet altijd perfect. Gelukkig steunen de vier vriendinnen elkaar door dik en dun en delen ze lief en leed met elkaar. En terwijl Willemijn de groep in seizoen 4 verlaat, komt Roelien erbij.

Gooische Vrouwen is een humoristische en ontroerende serie over vriendschap, liefde en familie. Het laat zien dat zelfs de rijkste mensen zo hun eigen problemen hebben. En dat echte vriendschap belangrijker is dan geld of status.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht