Overslaan en ga naar inhoud
Emily in Paris Seizoen 4

Emily in Paris Seizoen 4

Dit is wat we tot nu toe weten

 

Heb jij seizoen 3 van Emily in Paris verslonden? Dan ben je vast benieuwd hoe het verhaal verder gaat na die enorme cliffhanger. Gelukkig deelde Lily Collins (Emily) recentelijk op haar Instagram dat het filmen voor seizoen 4 officieel is begonnen. Formidable! Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan snel verder.

Wat we weten over Emily in Paris seizoen 4

Beleef Emily in Paris op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 4 maart 2024

In seizoen 4 van Emily in Paris staat er in ieder geval weer een hoop drama op je te wachten. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de break-up tussen Camille en Gabriel én die tussen Emily en Alfie? En wat gaat de zwangerschap van Camille voor Emily en Gabriel betekenen? Heeft hun prille relatie wel kans op slagen, nu hij vader wordt? En niet te vergeten: hoe gaat het verder met de liefde tussen Camille en haar Griekse minnares Sofia?

Hopelijk beantwoordt het nieuwste seizoen al onze vragen!

Dat ingewikkelde relaties in seizoen 4 een belangrijke rol gaan spelen, dat is wel zeker. Emily blijft waarschijnlijk samenwerken met Alfie, Gabriel en Camille. Maar die werkrelatie wordt natuurlijk een rollercoaster van emoties en spanningen door wat er allemaal in hun persoonlijke levens gebeurt. Bereid je daarom maar voor op een drama om van te smullen! 

Verder weten we dat Mindy, Gabriel en Camille in ieder geval ook te zien zullen zijn in seizoen 4. En natuurlijk zijn de collega’s van marketingbureau Savoir ook weer van de partij. Het is alleen wel de vraag of we Alfie terug gaan zien in seizoen 4. Dat wordt dus nog even afwachten tot we het nieuwste seizoen eindelijk kunnen bingewatchen op Netflix.

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:
Empty list (select items)

Emily in Paris Seizoen 4 Aankondiging

Waar gaat Emily in Paris over?

In de Netflix-serie Emily in Paris stap je in het sprankelende leven van Emily Cooper, een jonge Amerikaanse marketeer die helemaal weg is van mode. Wanneer ze de kans krijgt om haar carrière voort te zetten in het romantische Parijs, grijpt ze die met beide handen aan en verlaat ze het bruisende Chicago.

In haar nieuwe thuisstad moet ze zich vervolgens zien te redden bij het marketingbureau Savoir. Maar Emily's avontuur is niet alleen gevuld met professionele aangelegenheden. Ze bevindt zich namelijk middenin een web van sociale verplichtingen en romantiek, in een stad die even intrigerend als uitdagend is.

Terwijl ze zich een weg baant door de smalle straatjes en langs de indrukwekkende tour Eiffel, wordt Emily continu geconfronteerd met persoonlijke en professionele obstakels die haar vastberadenheid en veerkracht op de proef stellen. 

Twijfel niet, laat je meenemen op Emily's avonturen en ontdek wat haar reis door Parijs onvergetelijk maakt!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht