Overslaan en ga naar inhoud
Echte Gooische Moeders Seizoen 4

Echte Gooische Moeders Seizoen 4

Het vierde seizoen staat op Videoland!

 

Goed nieuws voor de fans van Echte Gooische Moeders! Seizoen vier is begonnen! Sinds 6 mei kijk je iedere maandag een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders seizoen 4 op Videoland! Wil je meer weten over het nieuwe seizoen? Lees dan snel verder.

Wat we weten over Echte Gooische Moeders seizoen 4

Beleef Echte Gooische Moeders op Videoland bij Ziggo

Laatste update: 10 mei 2024

Een aantal maanden geleden liet Kimberly, één van de moeders uit Echte Gooische Moeders, via Instagram weten dat de opnames voor het vierde seizoen waren begonnen. Dat was voor haar zelf ook goed nieuws, omdat ze een tijdje afwezig is geweest in verband met persoonlijke redenen. Gelukkig is ze, net als de vier andere dames, weer van de partij!

Inmiddels heeft Videoland de eerste beelden gedeeld en weten we dat we in het nieuwe seizoen weer veel mooie (en grappige) momenten kunnen verwachten. In de teaser zien we dat de bekende moeders te maken krijgen met grote en kleine dagelijkse uitdagingen. "Elk van ons heeft haar eigen verhaal," onthult Bo. "Ik ben bijvoorbeeld volop bezig met de voorbereidingen voor mijn huwelijk, echt een hoogtepunt voor mij dit jaar." Maar de andere moeders zitten ook zeker niet stil. Zo deelt Kimberly haar reis rondom haar kinderwens en haar ervaringen met vruchtbaarheidsbehandelingen. Leslie, die heeft gestruggeld met depressies, komt met een openhartig boek over haar ervaringen. 

Of ze nu samen borrelen, sporten, trouwjurken doorpassen of op een trekker rijden, het ziet er allemaal even gezellig uit! Ook maken we weer 'front row' mee hoe ze omgaan met het moederschap en het leven thuis. En dit alles met het welbekende glamour-sausje van 't Gooi. Dat wordt genieten!

De cast van Echte Gooische Moeders seizoen 4

In Echte Gooische Moeders volgen we de avonturen van de vijf dames Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Florine Hofstee en Kimberly Bosman. Daarbij krijgen we ook een kijkje in het leven van hun mannen en hun kinderen. Het wordt dus weer een seizoen met alle vertrouwde gezichten.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Echte Gooische Moeders Seizoen 4 Trailer

Waar gaat Echte Gooische Moeders over?

Florine Hofstee, Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Leslie Keijzer en Kimberly Bosman zijn bekend geworden met de populaire serie Echte Gooische Meisjes, die tussen 2008 en 2010 werd uitgezonden op RTL5. Intussen zijn de dames alle vijf moeder geworden en hebben ze sinds 2020 een bijpassende nieuwe serie op Videoland.

In Echte Gooische Moeders krijgen we wederom een kijkje in hun levens, inclusief hun charmante en succesvolle partners, mooie huizen en schattige kinderen. Maar we komen er ook achter dat zelfs het leven van deze mensen niet altijd over rozen gaat, en dat het moederschap veel uitdagingen kent.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht