Overslaan en ga naar inhoud
Drive to Survive seizoen 6

Drive to Survive seizoen 6

Nu op Netflix!

 

Het Formule 1-seizoen 2024 is van start! Dat betekent ook dat het nieuwe seizoen van Drive to Survive op Netflix staat, waarin we een uniek kijkje achter de schermen krijgen van het raceseizoen 2023. Fan of niet, deze serie is zeker het kijken waard. 10 teams, 20 coureurs en een heleboel actie op en rond het circuit. Benieuwd wat je van seizoen 6 kunt verwachten? Je leest het hieronder!

Wat we weten over Drive to Survive seizoen 6

Beleef Formula 1: Drive to Survive seizoen 6 op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 6 juni 2024

Stap in een wereld van pure adrenaline, rivaliteit en ultieme snelheid, met deze exclusieve serie die je meeneemt naar de intense strijd om het Formule 1-wereldkampioenschap van 2023.

Terwijl de wereld al weet wie er als winnaar uit de bus komt (team Max for the win!), blijft de competitie onvoorspelbaar en spannend tot het laatste moment. Bekende namen als Lewis Hamilton, Lando Norris, Pierre Gasly en Lance Stroll zijn te zien in de trailer en natuurlijk keert publiekslieveling Daniel Ricciardo in dit seizoen ook terug.

Bij aanvang van het seizoen heeft Red Bull slechts één doel voor ogen: een derde opeenvolgend kampioenschap voor de legendarische Nederlandse coureur Max Verstappen. De serie onthult nooit eerder vertoonde beelden van deze strijd, zowel op als naast het circuit. Van coureurs die van team wisselen tot interne conflicten en onverwachte onthullingen op racedagen, elk moment van dit nieuwe seizoen is doordrenkt met adrenaline en spanning.

Nieuw talent krijgt de kans om te schitteren, terwijl bekende gezichten tot het uiterste worden gedreven. Teleurstellende resultaten dwingen teams om hun strategieën te heroverwegen, terwijl teambazen alles op alles zetten om hun teams boven water te houden.

Het zesde seizoen van Drive to Survive belooft een spannende rit te worden vol snelheid en passie!

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Drive to Survive Seizoen 6 Trailer

Waar gaat Drive to Survive over?

Formule 1: Drive to Survive is een Netflix-Originial die laat zien hoe het eraan toegaat achter de schermen van de Formule 1.

De serie volgt verschillende teams en coureurs gedurende het raceseizoen, waarbij je ervaart hoe zij omgaan met de druk en rivaliteit. Maar racen is niet het enige waar de serie over gaat. Zo gaat het ook over de vriendschappen tussen coureurs en over hun persoonlijke verhalen.

Drive to Survive is een echte aanrader, ook als je geen F1-fan bent.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht