Overslaan en ga naar inhoud
Dertigers seizoen 5

Dertigers seizoen 5

Nu op NPO 3 en NPO Start!

 

Goed nieuws voor fans van de hitserie Dertigers! De show maakt namelijk een comeback bij de NPO. Vorige zomer leek het vierde seizoen nog het laatste te zijn, maar BNNVara en producent Hollands Licht hebben besloten om toch nog een nieuw seizoen te maken! De nieuwe afleveringen zijn sinds 8 juli te zien op NPO 3 en NPO Start. Benieuwd naar wat we kunnen verwachten? Je leest het hieronder!

Wat we weten over Dertigers seizoen 5

Beleef Dertigers bij de NPO met Ziggo

Laatste update: 8 juli 2024

Het nieuwe seizoen van Dertigers is uit! Sinds 8 juli kijk je het nieuwe seizoen bij BNNVara op NPO 3, met afleveringen op maandag tot en met donderdag. De afleveringen zullen uiteraard ook terug te kijken zijn met NPO Start en NPO Plus.

Aangezien de dertigers uit seizoen vier inmiddels de veertig gepasseerd zijn, zal Dertigers seizoen 5 om een nieuwe groep dertigers draaien. Deze dertigers wonen en werken in de regio en houden allemaal van fietsen. Samen trotseren ze de uitdagingen en verwachtingen die bij de leeftijd dertig horen. Hoe bemachtig je tegenwoordig bijvoorbeeld een eigen huis en wanneer is de tijd rijp om een gezin te stichten?

Het is dus nu al duidelijk dat de bekende personages uit de vorige seizoenen, zoals Pieter (Wieger Windhorst) en Nora (Joy Wielkens) niet voor het vijfde seizoen terug zullen keren. Lykele Muus, die in eerdere seizoenen de rol van Bart op zich nam, keert echter wel terug als één van de scriptschrijvers. Daarnaast is Leonoor Koster, die de rol van Lot vertolkte, één van de regisseurs van Dertigers seizoen 5.

Inmiddels is het bekend dat de cast van het vijfde seizoen zal bestaan uit Teun Donders (bekend van De Stamhouder), Claire Bender (bekend van Rundfunk), Sabri Saddik (bekend van Sleepers), Teunie de Brouwer (bekend van PATTY), Sebastián Mrkvicka (bekend van A6 naar Lyon), Stefanie van Leersum (bekend van Tonio) en Sia Cyrroes (bekend van Doestet Daram).

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Dertigers Seizoen 5 Trailer

Waar gaat Dertigers over?

De serie 'Dertigers', gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse televisieserie, draait om een hechte groep vrienden die voor belangrijke keuzes staan op hun weg naar volwassenheid.

In de serie worden bekende thema's behandeld zoals het stichten van een gezin, liefde en vriendschap. Tot nu toe bestond de cast van Dertigers uit de stellen Pieter en Babs, Bart en Lot, Alex en Elias, Nora en Feras en uit de vrijgezelle Saar.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht