Overslaan en ga naar inhoud
Dertigers seizoen 5

Dertigers seizoen 5

Er komt toch een vijfde seizoen!

 

Goed nieuws voor fans van de hitserie Dertigers! De show maakt namelijk een comeback bij de NPO. Vorige zomer leek het vierde seizoen nog het laatste te zijn, maar BNNVara en producent Hollands Licht hebben besloten om toch nog een nieuw seizoen te maken! Benieuwd naar wat we kunnen verwachten? Je leest het hieronder!

Wat we weten over Dertigers seizoen 5

Beleef Dertigers seizoen 5 met de NPO bij Ziggo

Laatste update: 27 maart 2024

De opnames voor het nieuwe seizoen van Dertigers zijn al begonnen! Naar verwachting keert de serie daarom al vanaf juli terug bij BNNVara, met afleveringen op maandag tot en met donderdag.

Het is nu al duidelijk dat de bekende personages uit de vorige seizoenen, zoals Pieter (Wieger Windhorst) en Nora (Joy Wielkens) niet terug zullen keren. Maar wees gerust, er zullen nieuwe gezichten zijn!

Wanneer de cast bekent wordt gemaakt, lees je dat hier terug.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Dertigers Seizoen 5 Trailer

Op dit moment is er nog geen trailer voor het nieuwe seizoen van Dertigers. Als deze beschikbaar is, vind je 'm hier. Tot die tijd kun je de trailer van het eerste seizoen bekijken! 

Waar gaat Dertigers over?

De serie 'Dertigers', gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse televisieserie, draait om een hechte groep vrienden die voor belangrijke keuzes staan op hun weg naar volwassenheid.

In de serie worden bekende thema's behandeld zoals het stichten van een gezin, liefde en vriendschap. Tot nu toe bestond de cast van Dertigers uit de stellen Pieter en Babs, Bart en Lot, Alex en Elias, Nora en Feras en uit de vrijgezelle Saar.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht