Overslaan en ga naar inhoud
Cobra Kai seizoen 6

Cobra Kai seizoen 6

Het laatste seizoen is nu te streamen!

 

Het wachten is eindelijk voorbij! Cobra Kai keert terug met seizoen 6, en de spanning is om te snijden. Maak je klaar voor een spectaculair laatste hoofdstuk over de rivaliteit tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence. Het finaleseizoen wordt uitgebracht in drie delen, die elk uit vijf afleveringen zullen bestaan. Het eerste deel is nu al te streamen, het tweede deel komt uit op 24 november, en het derde en laatste deel verschijnt in 2025. Benieuwd wat je te wachten staat in het nieuwe seizoen? Je leest het hieronder! 

Wat we weten over Cobra Kai seizoen 6

Beleef Cobra Kai op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 18 juli 2024

In seizoen 5 zagen we dat Terry Silver eindelijk ontmaskerd en gearresteerd werd. Ook zagen we de onzekerheid over de toekomst van Cobra Kai, en dat de Miyagi-Do en Eagle Fang dojo's besloten om hun krachten te bundelen. Robbie en Miguel legden hun conflicten bij en ook de spanningen tussen Daniel en Johnny leken te bedaren.

Maar zoals altijd in de wereld van Cobra Kai, is vrede nooit van lange duur. Het vijfde seizoen eindigde met de ontsnapping van Cobra Kai-oprichter John Kreese uit de gevangenis. Wat is hij van plan nu hij weer op vrije voeten is?

Hoewel de makers van Cobra Kai hun kaarten dicht bij de borst houden, hebben ze enkele teasers gegeven over wat we kunnen verwachten. Zo gaan we in seizoen 6 zien hoe de sensei’s en studenten zullen deelnemen aan de Sekai Taikai, de wereldkampioenschappen karate.

Er zullen daarnaast nieuwe tegenstanders opduiken en oude vijanden kunnen verrassende bondgenoten worden. De dynamiek tussen de jongeren blijft centraal staan, met meer aandacht voor hun persoonlijke groei en uitdagingen buiten de dojo.

Tot slot hebben de makers van Cobra Kai een brief geschreven aan de fans. Hierin beloven ze dat het laatste seizoen beter zal zijn dan alle voorgaande en dat alle fans een spectaculaire afsluiting kunnen verwachten. Ze hebben er bovendien alle vertrouwen in dat de cast en crew deze belofte waar gaan maken tijdens de opnames.

De cast van Cobra Kai seizoen 6

Cobra Kai is niet hetzelfde zonder Johnny Lawrence (William Zabka) en Daniel LaRusso (Ralph Macchio). We gaan hen dus ook zeker zien in het slotseizoen. 

Ook Miguel Diaz (Xolo Maridueña), Eli "Hawk" Moskowitz (Jacob Bertrand), Robby Keene (Tanner Buchanan), Kenny Payne (Dallas Dupree Young), en Tory Schwarber (Peyton List) zien we zeker terug.

Tot slot hebben de volgende personages ook weer een rol in het zesde seizoen: Samantha LaRusso (Mary Mouser), Amanda LaRusso (Courtney Henggeler), John Kreese (Martin Kove), Carmen Diaz (Vanessa Rubio), Demetri Alexopoulos (Gianni DeCenzo), Chozen Toguchi (Yuji Okumoto), Kim Da-eun (Alicia Hannah-Kim) en Anthony LaRusso (Griffin Santopietro). 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Cobra Kai seizoen 6 Trailer

Waar gaat Cobra Kai over?

De Amerikaanse martial arts comedy-drama serie Cobra Kai is een sequel van de Karate Kid films uit de jaren '80. Het vertelt het verhaal van Johnny Lawrence en Daniel LaRusso, dertig jaar na hun legendarische gevechten in de iconische films.

Johnny leidt tegenwoordig een moeilijk en doelloos leven als klusjesman. Tot hij Miguel ontmoet, een jonge tiener die gepest wordt. Hij besluit Miguel te helpen om zichzelf te leren beschermen en blaast de Cobra Kai-dojo nieuw leven in. Daniel leidt daarentegen een succesvol leven, maar mist de wijsheden van zijn oude mentor, Mr. Miyagi. Ook hij voelt zich gedwongen om zijn eigen dojo, Miyagi-Do, te heropenen om de tradities door te geven. Met de opening van beide dojo’s, begint de rivaliteit uit de jaren '80 weer langzaam op te spelen.

De serie verkent thema's van verlossing, tweede kansen, en de kracht van goed en kwaad. Tegelijkertijd proberen zowel Johnny als Daniel hun verleden te overwinnen en een nieuwe generatie te begeleiden in hun persoonlijke groei en zelfontdekking.

Bereid je voor op de comeback van het jaar. Cobra Kai seizoen 6 staat op het punt om je weer helemaal in zijn greep te krijgen!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht