Overslaan en ga naar inhoud
Barracuda Queens Seizoen 2

Barracuda Queens Seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor de fans van het Zweedse heist drama Barracuda Queens. Netflix heeft namelijk bevestigd dat het tweede seizoen van Barracuda Queens in de maak is en ergens in 2025 wordt uitgebracht. De exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Benieuwd wat we wél weten over Barracuda Queens seizoen 2? Ontdek het hieronder.

Wat we weten over Barracuda Queens Seizoen 2

Beleef Barracuda Queens op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 20 juni 2024

Aan het einde van seizoen 1 werden de meiden geconfronteerd met een politieonderzoek dat steeds dichter bij hun criminele activiteiten kwam. Terwijl de autoriteiten hen naderden, ontstond er grote spanning binnen de groep en was het onduidelijk hoe ze zich hieruit zouden gaan redden.

Maar uiteindelijk werden de meiden vrijgelaten en zorgde Lollo’s moeder ervoor dat niemand er ooit iets over te weten zou komen. Mits de meiden beloven nooit meer in te breken, maar kunnen ze die belofte wel houden?

Netflix heeft al een tipje van de sluier gelicht over de toekomst van de Barracuda Queens. Het nieuwe seizoen zal zich afspelen in het jaar 2000, wanneer Lollo terug is in Stockholm na haar studie in Parijs. De rest van de meiden hebben zich behoorlijk verveeld en zijn inmiddels gewend geraakt aan een normaal leven.

Wanneer Lollo terugkomt, overwegen de meiden om uit huis te gaan en samen te gaan wonen. Daarvoor hebben ze natuurlijk wel geld nodig. Ze ontdekken dat er met inbraken in de kunstwereld veel en snel geld te verdienen valt.

Zal hun afspraak met Lollo’s moeder hen tegenhouden of is de keuze voor het criminele pad snel gemaakt? Ze zijn tenslotte super goed geworden in het vak en hebben de kick gemist. En belangrijker nog: kunnen de Barracuda Queens deze nieuwe uitdaging wel aan zonder ontmaskerd te worden?

De cast van Barracuda Queens Seizoen 2

Bij de aankondiging van het nieuwe seizoen is bevestigd dat een aantal bekende gezichten terug zullen keren. Dit zijn Lollo Millkvist (Alva Bratt), Mia Thorstensson (Tea Stjärne), Amina Khalil (Sarah Gustafsson), Klara Rapp (Tindra Monsen), Frida Rapp (Sandra Zubovic), en Lollo’s moeder, Margareta Millkvist (Izabella Scorupco).

Of er nog nieuwe gezichten bij zullen komen, is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Barracuda Queens Seizoen 2 Trailer

Helaas is er nog geen trailer van het nieuwe seizoen beschikbaar. Zodra deze beschikbaar is, vind je hem hier. Tot die tijd kun je de trailer van seizoen 1 van Barracuda Queens bekijken.

Waar gaat Barracuda Queens over?

De Zweedse misdaadserie Barracuda Queens speelt zich af in de grenzeloze jaren '90 en is losjes gebaseerd op waargebeurde feiten.

In het chique Djursholm wonen de Barracuda Queens, een groep welgestelde tienermeiden. Na een avondje wild feesten, krijgen ze een hoge rekening voor alle drank en door hen verzoorzaakte schade en die kunnen ze niet betalen. Omdat hun ouders niet willen helpen om de rekening te betalen, bedenken ze het gedurfde plan om 's nachts in te breken bij hun rijke, goedgelovige buren.

Overdag gedragen ze zich als voorbeeldige studenten en dochters, maar 's nachts veranderen ze in meedogenloze dieven. Wie zal ooit vermoeden dat zij achter de inbraken zitten?

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht