Overslaan en ga naar inhoud
Alice in Borderland seizoen 3

Alice in Borderland seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor alle fans van Alice in Borderland! Seizoen 3 is namelijk in de maak en komt binnenkort naar jouw scherm. Wanneer precies is nog niet bekend, maar er wordt gespeculeerd dat de afleveringen vanaf december dit jaar te streamen zullen zijn. Benieuwd wat we al wel weten over het nieuwe seizoen? Ontdek het hieronder.

Wat we weten over Alice in Borderland seizoen 3

Beleef Alice in Borderland op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 26 juni 2024

Seizoen 2 eindigde met een verwarrende cliffhanger in een ziekenhuis in de normale wereld. Na een reeks intensieve en gevaarlijke spellen te hebben gewonnen, lijken Arisu en zijn vrienden dus eindelijk teruggekeerd te zijn. Maar zoals altijd in Borderland, is niets wat het lijkt. De verschijning van de mysterieuze Joker kaart liet ons achter met talloze vragen en theorieën over wat er nu gaat gebeuren.

Hoewel er nog niet veel is onthuld over de exacte verhaallijn van seizoen 3, kun je wel een aantal dingen verwachten. Zo zal het nieuwe seizoen waarschijnlijk verder gaan met de verkenning van de oorsprong van Borderland en de ware aard van deze vreemde wereld waarin Arisu en zijn vrienden vastzaten. Maar is de strijd om te overleven wel echt voorbij, of staan er nog gevaarlijkere death games en nieuwe vijanden op hen te wachten? En wat betekent de Joker kaart voor de toekomst van Arisu en zijn medespelers?

We kunnen er vanuit gaan dat het wederom een seizoen vol spanning, actie en mysterie wordt in de duistere wereld van Alice in Borderland.

De cast van Alice in Borderland seizoen 3

Veel van de favoriete personages keren terug in seizoen 3. Omdat ze de eindstreep hebben gehaald, zien we uiteraard Arisu (Kento Yamazaki) en zijn geliefde Usagi (Tao Tsuchiya) terug in het nieuwe seizoen. Ook Kuina (Aya Asahina), Chishiya (Nijirō Murakami) en Ann (Ayaka Miyoshi) hebben het overleefd, dus we verwachten dat we ook hen weer gaan zien.

Daarnaast zullen nieuwe gezichten de cast gaan versterken. Hoewel specifieke details hierover nog schaars zijn, is het bevestigd dat deze nieuwe personages gaan zorgen voor een frisse dynamiek en onverwachte plotwendingen. Fans kunnen ook de verrassende terugkeer verwachten van enkele personages die eerder als verloren werden beschouwd.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Alice in Borderland seizoen 3 Trailer

Er is nog geen trailer beschikbaar. Zodra deze wel is uitgebracht, vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je naar de algemene trailer.

Waar gaat Alice in Borderland over?

De Japanse sciencefictionserie 'Alice in Borderland' is gebaseerd op de gelijknamige mangareeks en volgt het verhaal van Arisu, een jonge man die samen met zijn vrienden plotseling in een verlaten en mysterieuze versie van Tokio belandt. Deze wereld, genaamd Borderland, is gevuld met dodelijke spellen waarin de deelnemers tegen elkaar strijden om te overleven. Elk spel heeft zijn eigen regels en uitdagingen, en falen betekent de dood.

De serie voelt als een enorme mindfuck, met bloedstollende en verontrustende spelletjes waarbij talloze mensen op gruwelijke wijze aan hun einde komen. Ondertussen proberen Arisu en zijn vrienden te achterhalen wie achter de spellen zit en hoe ze kunnen ontsnappen.

Laat je meezuigen in een gevaarlijke wereld waar zelfs de kleinste beslissing van levensbelang kan zijn. En wordt telkens weer verrast door de onverwachte wendingen en de duistere kanten van de menselijke psyche. Zal Arisu er in het nieuwe seizoen in slagen om de geheimen van Borderland te ontrafelen en om voorgoed een weg terug te vinden naar zijn oude leven?

Ontdek het in het derde seizoen van Alice in Borderland!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht