Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series (X)L

Welcome to \W/estworld

Seizoen 2 is begonnen!

Maak je klaar voor een nieuwe, breinbrekende narrative. Westworld seizoen 2 zie je vanaf 23 april, alleen bij Ziggo Movies & Series (X)L. Lees hier het laatste nieuws en fris je geheugen op. 

West-wat?

Met pas één seizoen op de teller heeft HBO met Westworld nu al een record te pakken. Nog nooit keken er meer mensen naar het eerste seizoen van een HBO original serie. 

Yep, zelfs het eerste seizoen van Game of Thrones werd verslagen. En daarmee is Westworld de gedroomde opvolger. Eerst zien, dan geloven? Kijk gratis de eerste aflevering en ontdek of Westworld iets voor je is. 

Seizoen 2: kijk hier de nieuwe trailer

De finale van seizoen 1 was er eentje die je niet snel vergeet. Fantheorieën werden bevestigd en plottwists knalden van het scherm. HBO flikte het weer; het venijn van de seizoenen zat – net als in GoT – in de staart.

Het internet ging daarna los. Op Reddit werd zo driftig gespeculeerd dat de makers een aflevering uit seizoen 2 moesten herschrijven omdat fans de plottwist al geraden hadden.

Let op: deze trailer bevat spoilers!

Westworld voor beginners

Cowboys en robots. Westworld is een epische mix van twee genres; western en sf met een snufje drama. In het kort gaat het verhaal over een western-pretpark voor volwassenen waar je uit je dagelijkse sleur kunt ontsnappen door cowboytje te spelen en levensechte robots neer te knallen.

Een soort real life videogame dus met larpende mensen. Leuk, tot de robots op hol slaan en artificial intelligence toch niet zo'n pretje blijkt te zijn. Wil je meer weten over Westworld?

Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series (X)L
Kan ik Game of Thrones kijken?
Hoe kan ik Westworld kijken?

Wanneer je niets wil missen van dé serie-sensatie van dit moment, dan ben je bij Ziggo op de juiste plek. Zorg ervoor dat je Movies & Series (X)L in huis hebt, dan ben je nog maar vier stappen verwijderd van Westworld!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.