Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series L en XL

Welcome to \W/estworld

Kijk nu seizoen 1 & 2 en check de nieuwe trailer

Wat is echt en wat niet? In het futuristische en pretpark Westworld is dat nog maar de vraag. Westworld seizoen 1 & 2 kijk je alleen bij Ziggo Movies & Series (X)L. Wil je meer weten over Westworld? Start hier je avontuur. En kijk alvast de gloednieuwe trailer van seizoen 3.

Laatste update: 22 juli 2019

Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series L en XL

West-wat?

Al na één seizoen had HBO met Westworld een record te pakken. Nog nooit keken er meer mensen naar het eerste seizoen van een HBO original serie. 

Yep, zelfs het eerste seizoen van Game of Thrones werd verslagen. En daarmee is Westworld de gedroomde opvolger. Eerst zien, dan geloven? Kijk gratis de eerste aflevering en ontdek of Westworld iets voor je is. 

Seizoen 3: kijk hier de nieuwe trailer

HBO heeft tijdens Comic Con van 18 tot 22 juli 2019 in San Diego een epische nieuwe trailer gedropt van het nieuwe seizoen van Westworld. Nieuw gezicht in de trailer is die van Aaron Paul, vooral bekend van zijn rol in Breaking Bad.

Seizoen 3 van de geniale serie komt in 2020 uit. Een precieze release datum is nog niet bekend.

Let op: deze trailer bevat spoilers!

Westworld voor beginners

Cowboys en robots. Westworld is een epische mix van twee genres; western en sf met een snufje drama. In het kort gaat het verhaal over een western-pretpark voor volwassenen waar je uit je dagelijkse sleur kunt ontsnappen door cowboytje te spelen en levensechte robots neer te knallen.

Een soort real life videogame dus met larpende mensen. Leuk, tot de robots op hol slaan en artificial intelligence toch niet zo'n pretje blijkt te zijn. Wil je meer weten over Westworld?

Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series L en XL
Kan ik Game of Thrones kijken?

Hoe kan ik Westworld kijken?

Wanneer je niets wil missen van dé serie-sensatie van dit moment, dan ben je bij Ziggo op de juiste plek. Zorg ervoor dat je Movies & Series (X)L in huis hebt, dan ben je nog maar vier stappen verwijderd van Westworld!

Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series L en XL
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.