Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series L en XL

Welcome to \W/estworld

Kijk seizoen 3 nu

Wat is echt en wat niet? In het futuristische en gigantische pretpark Westworld weet je het nooit zeker. Wil je meer weten over Westworld? Start hier je avontuur. Seizoen 1 t/m 3 zie je exclusief bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Laatste update: 5 juni 2020

Over Westworld:

westworld seizoen 2

West-wat?

Als cowboys, sheriffs, bandieten en dames van plezier bevolken de zogenoemde 'hosts' (robots) de saloons van Westworld. Elke dag voeren ze hetzelfde riedeltje uit. Bezoekers kunnen zich zo compleet onderdompelen in het Wilde Westen en hun wildste fantasieën waarmaken: van het beroven van een bank tot een bezoekje aan een bordeel. Zonder consequenties. Je kunt er donder op zeggen dat dat niet lang goed gaat… met alle gevolgen van dien.

Westworld is niet het enige themapark. Zo heb je ook een Samurai World en schijnt er zelfs een WOII-wereld te zijn. De mogelijkheden voor verhaallijnen zijn dan ook eindeloos. De met vele prijzen bekroonde sci-fi dramaserie is een echte hersenkraker en wereldwijd mateloos populair (IMDb 8,7). De eerste twee seizoenen sleepten maar liefst 42 Emmy-nominaties in de wacht. Niet voor niets wordt Westworld door critici gezien als de gedroomde opvolger van Game of Thrones.

Seizoen 3

De makers van Westworld gooien het in het derde seizoen in veel opzichten over een andere boeg. Seizoen 3 is een stand alone-deel; je hoeft seizoen 1 en 2 niet gezien te hebben om in de wereld van Westworld te stappen.

Wat is er anders? In dit nieuwe seizoen is het niet alleen de mensheid vs. kunstmatige intelligentie, maar ook kunstmatige intelligentie vs. kunstmatige intelligentie. The New World is de naam van S3, waarin de hosts zijn ontsnapt naar de mensenwereld. Met een flinke portie wraak in hun reiskoffer.

Herinner je het moederbedrijf van Westworld Delos nog? In dit seizoen doet er een nieuw databedrijf zijn intrede: Incite, inclusief ‘fake’ website voor de fans. Heb je de geheime trailers al gespot?

Wisseling van de wacht

In het derde seizoen lijken we afscheid te moeten nemen van Anthony Hopkins. Maar niet getreurd: Evan Rachel Wood, James Marsden, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson en Luke Hemsworth zien we wel terug.

De Nederlandse actrice Katja Herbers doet erg geheimzinnig of ze ook te zien is in seizoen 3. Keert Katja misschien terug als gekopieerde robot? Waar we wel zeker van zijn, zijn deze twee wereldsterren: Emmy-winnares Lena Waithe (Master of None) en Aaron Paul, die je natuurlijk kent als hoofdrolspeler Jesse in Breaking Bad.

- Free will is not free -

Hoe kan ik Westworld kijken?

Wanneer je niets wil missen van dé serie-sensatie van dit moment, dan ben je bij Ziggo op de juiste plek. Zorg ervoor dat je Movies & Series L of XL in huis hebt, dan ben je nog maar vier stappen verwijderd van Westworld!

Kan ik Game of Thrones kijken?
Kijk Westworld exclusief bij Movies & Series L en XL
Movies & Series XL

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone?

Dan krijg je gratis extra's

Combineer internet van Ziggo met Vodafone en geniet elke maand van non-stop gratis extra's, zoals het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series zoals Game of Thrones, Westworld en Chernobyl.