De beste Ziggo On Demand huurfilms van juni

De 8 beste Ziggo On Demand films van juni

Deze huurfilms wil je niet missen deze maand

Wat krijg je als je de lompe Italiaanse uitsmijter Tony en de verfijnde concertpianist Shirley in een auto stopt? Een prijzenregen, zo blijkt. Maar naast dé Oscar-winnaar hebben we nog veel meer voor je in petto.

Datum: 5 juni 2019

Green Book

Vanaf 12 juni te huur bij Ziggo on Demand

And the Oscar goes to… Green Book of course! Anno 2019 racisme met humor combineren; je moet het maar durven. Green Book is gebaseerd op het waargebeurde verhaal over de keurige, donkere pianist Shirley (Mahershala Ali) en de simpele, blanke uitsmijter Tony (Viggo Mortensen).

Tony moet Shirley door het gesegregeerde zuiden van Amerika toeren en door de vooroordelen van Tony lijken de twee geen goede match. Toch groeien de tegenpolen naar elkaar toe: Tony neemt het voor Shirley op tegen racisten en Shirley eet voor het eerst een portie gefrituurde kip. Maar ontstaat er echt een vriendschap?

Oscar voor: Beste Film, Beste Acteur in een bijrol (Mahershala Ali) en Beste Originale Scenario.

2. Brugklas: De Tijd van m’n Leven

Nu te huur bij Ziggo On Demand

Gedumpt worden door je vriendje en de hele school mag via een video meegenieten; het zit Nola niet mee. De populaire en jaloerse Fenna grijpt snel haar kans om Nola’s ex-vriendje Jesse te kapen. Door haar verdriet en jaloezie komt Nola nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Ja, Drenthe of all places, maar toch.

Als Nola het niet meer ziet zitten krijgt ze hulp uit onverwachte hoek, namelijk van Boy. De rebel uit de tweede verleidt haar tot een ritje in de Canta naar het hoge Noorden. Samen gaan ze op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dat nog wel wat Nola wil?

3. How to Train Your Dragon: The Hidden World

Vanaf nu te huur bij Ziggo On Demand

Hoe tem je een draak? Voor wie thuis nog een wilde, ongehoorzame draak heeft: het antwoord op die vraag krijg je ook in deel drie niet. Wat begon met de vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos.

In dit derde deel ontdekken ze eindelijk waarvoor ze bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk, met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Eind goed al goed? Nee, zeker niet. Schurk Grimmel ligt op de loer.

4. Lego Movie 2

Vanaf 19 juni huur bij Ziggo On Demand

In Lego Movie 2 doet Duplo, de baby/kleuter-tak van het Lego-universum, zijn intrede in Steenstad. De Duplo-indringers maken Steenstad nog sneller kapot dan dat de Lego-bevolking weer kan herbouwen. Steenstad krijgt dus te maken met een ‘battle of the blokjes’. Hoe lost de Lego-bevolking het probleem met de lompe Duplo’ers op?

Owja, ook leuk voor de papa en mama’s. 

5. The Mule

Vanaf 12 juni te huur bij Ziggo On Demand

Clint Eastwood is hoofdrolspeler en regisseur van dit drugsdrama. De hoogbejaarde oorlogsveteraan en bloemist Earl Stone gaat failliet en moet op zoek naar een alternatief om het hoofd boven water te houden. Hij sluit zich aan bij een Mexicaans drugskartel als koerier, maar na een fout zitten al snel zowel het kartel als de DEA-agenten hem op de hielen.

Bradley Cooper en Michael Peña (Narcos: Mexico) mogen in de huid kruipen van de DEA-agenten. Alison Eastwood speelt, niet geheel verrassend, de rol van Stone’s dochter. 

6. Can You Ever Forgive Me?

Vanaf 17 juni te huur bij Ziggo On Demand

Het is de nachtmerrie van elke schrijver: een writer’s block. Ook de succesvolle biograaf en kattenvrouw Lee Israel overkwam het. Naar haar biografie-flop over het leven van cosmeticatycoon Estée Lauder nam haar schrijversaanzien af en ook haar bankrekening is flink geslonken. Hoe moet ze de medische behandeling van haar ziekelijke kat bekostigen? Nepbrieven schrijven? Maar natuurlijk…

Het vervalsen van correspondentie van beroemde auteurs zoals Noël Coward, Dorothy Parker en Ernest Hemingway kan Lee zo goed, dat zelfs de doorgewinterde literair verzamelaars niet doorhebben dat het om vervalsingen gaat. Uiteindelijk loopt ook Lee tegen de lamp en de afloop zie je in ‘Can You Ever Forgive Me?’ verfilmd. 

7. Verliefd op Cuba

Vanaf 19 juni te huur bij Ziggo On Demand

Met de zomer in aantocht is het ook weer tijd voor een nieuwe vakantieliefde. Dit keer wordt de Nederlandse Maartje verliefd op een Cubaan.

Loes, de moeder van Maartje, wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade en staat met haar mond vol tanden. Ze wist niets over de relatie van haar dochter, laat staan dat ze gaat trouwen met een Cubaan. Loes boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit exotische huwelijk te steken. Eenmaal geland op het gesloten maar ook swingende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

8. Instant Family

Vanaf 28 juni te huur bij Ziggo On Demand

Ellie (Rose Byrne) en Pete (Mark Wahlberg) zijn een kinderloos stel met toch een kinderwens. Tijdens een adoptie-oriëntatiedag besluiten ze drie Latino-kinderen in huis te nemen. Uiteraard hebben de drie een gebruiksaanwijzing en worden Ellie en Pete flink op de proef gesteld. Dan is een met watervaste stift volgetekende oma nog maar het topje van de ijsberg.

Ontstaat er dan toch een vertrouwensband tussen de ouders en adoptiekinderen?

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer Ziggo On Demand: