Curb Your Enthusiasm: seizoen 9

Curb Your Enthusiasm: S9

Zuurpruim Larry David is terug

Vijf jaar na de laatste aflevering in 2011 is Larry David, meester van de zelfspot, terug in de fictieve versie van zijn eigen leven compleet met al zijn hilarische onhebbelijkheden.

Auteur: Vicki Blansjaar | 31 oktober 2017 - 13.31 uur

Dit nieuwe negende seizoen van HBO’s Curb Your Enthusiasm is hij weer even bot en gênant als de voorgaande acht seizoenen. Kortom: weer heel erg Larry David zoals we hem kennen. Maar waarom lag de serie zo lang stil? Om de eenvoudige reden dat Larry geen zin had. “Ik was niet in de mood. Er waren andere dingen die ik wilde maken zoals een film, een toneelstuk en stand-upcomedy. Tot ik er ineens wel weer klaar voor was”, vertelde hij aan USA Today.

Seinfeld

De 70-jarige medebedenker en schrijver van de legendarische sitcom Seinfeld (1989 – 1998), waarvoor hij het personage van neuroot George Constanza baseerde op zijn eigen persoonlijkheid, gaat in dit nieuwe seizoen op dezelfde voet verder als we van hem gewend zijn.

In de fictieve versie van zijn eigen leven is hij omringd met beroemdheden die constant op de hak worden genomen en de onuitstaanbare Larry is het middelpunt van alles. In seizoen 9 leeft hij nog altijd in zijn riante villa in Hollywood, klaagt continu en werkt aan een musical getiteld Fatwa… Een project waarmee hij natuurlijk geheid gedoe krijgt.

Curb Your Enthusiam seizoen 1 – 9 kijk je bij Movies & Series (X)L. Elke maandag verschijnt er een nieuwe aflevering van seizoen 9.

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Meer Movies & Series (X)L: